Publiken tillbaka i England. Tottenham-Arsenal. Harry och Heung Mins otroliga siffror. Arteta out? VAR bollen verkligen ute, Moyes?
Vilka är nykomlingarna som har vunnit mot Real Madrid och FC Barcelona, nu senast? Avbytarbänken tar upp Cádiz och djupdyker i laget från Andalusien. 
Avsnittet avslutas med lite Serie A och blickar fram mot de ödesdigra matcherna i Champions League i de sista gruppspelsmatcherna.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Streetpep i Nydalsparken idag

Vi besökte Järva Streetpep i Nydalsparken i Tensta. Det skulle spelas amerikansk fotboll och handledare var Alex Berhane. Vi trodde att många ungar skulle komma och lira, men tyvärr finns det inte många här i orten som gillar amerikansk fotboll.

Avbytarbänken #108 Hemsk business

Avbytarbänken säger grattis på födelsedagen till Paul Pogba! De konstaterar att varken Ronaldo eller Messi finns med Champions Leagues kvartsfinaler, första gången sedan 2005. Det har varit inbrott hos PSG-stjärnorna och Robin Olsen har blivit knivhotad. Mer snack: Dybalas karriär behöver en fet HLR, om Rebics hjärnsläpp och Theo Hernandez Instagram-story.

Tensta Rinkeby Grass Run i snö

Bilal Cadimi, som vann Tensta Rinkeby Grass Run serien 2018 vann 2019 års andra lopp i tung, knädjup snö. 

Avbytarbänken om säsongen, del 1: Premier League

Avbytarbänken stänger ner och summerar den engelska ligan. Vilka har varit säsongens bästa respektive sämsta lag? Är det givet att Klopp är den ligans bästa tränare? Årets överraskning? Största besvikelsen? Ja, de går igenom hela Premier League 19/20 och lite mer.