Abdilahi har varit försvunnen sedan den 27 december 2020. Han sågs senast i Mjölby. Har du uppgifter? Kontakta polisen!

Abdilahi är 16 år, han har svart hår och bär glasögon. Han är drygt 188 centimeter lång och har en ”normal” kroppsbyggnad. Vid försvinnandet bar han troligtvis en mörkblå vinterjacka, en senapsgul mössa och en svart träningsväska av varumärket Adidas.

Om du har sett Abdilahi eller om du har uppgifter som kan leda till att han återfinns, ring polisen på 114 14.

Bild: Missing People
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En riktig feel good film på arabiska

Haifaa Al Mansours varma, humoristiska och charmiga film om den unga läkaren Maryam visar oss en bild av Saudiarabiens vardagsliv (i medelklassmiljö) som vi i väst tyvärr sällan möter. 

”Vi tillhör urbefolkningen i Rinkeby”

De tre föreningarna; grekiska, turkiska och eritreanska, som har sina lokaler i Rinkeby centrum har haft svårt att klara ekonomin under pandemin. De har varit tvungna att hålla stängt och verksamheter som annars betalar lokalhyran har inte kunnat genomföras. – Från staden har vi inte fått en enda krona i stöd, säger Svensk-Grekiska Föreningens ordförande Nikolaidis Moissis.

Fryshuset i Husby drar igång projektet Svinnmålet

Skolköket på Fryshuset i Husby drar igång med det nya projektet Svinnmålet. Skolköket kommer att erbjuda lunchlådor till självkostnadspris på vardagar. Syftet är att stötta boende i området och minska på matsvinnet.

”Hur ska vi överleva sommaren?”

En orolig sommar väntar i Järva, befarar Hagi Farah. – I vanliga fall händer mycket under sommaren, men i år händer ingenting. Hur ska vi överleva sommaren och hur ska det bli i september?