Snön är tillbaka och därmed vinteraktiviteter på Spånga IP. I helgen kan både barn och vuxna åka skridskor eller skidor.

Stockholms Ishockeyförbund har levererat skridskor och hjälmar, och Svenska Skidförbundet initiativ ”Alla på snö” tillsammans med Bauis skidskola har levererat nya barnskidor och pjäxor. 

Med närmare 1000 kvadratmeter skidspår och 8000 kvadratmeter is finns det plats för halva Tensta och Rinkeby att vintersporta på Spånga IP i helgen.

Alla aktiviteter är gratis och pågår mellan 12-14 både lördag och söndag. Kaféet håller stängt med anledning av coronapandemin.

Mårten Westberg, Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

SVT Nyheter Stockholm besökte kursen i lokal journalistik

På corona-säkert avstånd samlades kursdeltagare i lokaljournalistik för ett nytt besök. SVT Nyheter Stockholm kom för att berätta om sitt arbete och svara på frågor. Bland annat diskuterades medias ansvar, vikten av perspektiv och förankring i Järva samt problem med  polisbrutalitet.

Nu satsar Kista SC ännu mer på fotboll för tjejer!

Det är isande kallt den här söndagsförmiddagen på fotbollsplanen vid Akalla by. Ett tjugotal föräldrar har kommit dit med sina döttrar, som vill börja spela fotboll. – Hej allihopa! Vi börjar med att samla alla tjejer och så får föräldrarna stå vid sidan om.

Inrikesministern besökte mammorna i Tensta

Med anledning av de senaste skjutningarna var inrikesminister Mikael Damberg i Tensta och träffade mammorna i Blå huset.  – Jag har läst mycket om ert engagemang för att öka tryggheten. Mitt fokus idag är att lyssna på er.

Rån på Hjulsta torg idag

Polis har ryckt ut till Hjulsta torg med anledning av att personal i en kiosk blivit utsatt för rån. Polisen larmades strax före klockan 12 på måndagen.