Kulturhuset Husby söker ungdomar i åldrarna 14-16 som vill vara med i en referensgrupp.

För snart ett år sedan, den sjunde mars 2020, invigdes Stadsteaterns och Kulturskolans nya scen i Husby. Kulturhuset Stadsteatern har ett politiskt uppdrag att göra kultur för alla stadens invånare. I Husby ligger dock huvudfokus på målgruppen 15–25 år.

Nu söker Husbys egna scen ungdomar som är nyfikna på teater och som vill vara med i en referensgrupp. Gruppen kommer att få träffa skådespelarna och regissören bakom föreställningen ”När Baba faller i poolen är klockan 23.47”.

Referensgruppen kommer att träffas på torsdagseftermiddagar med start så snart som möjligt ända fram till april. Man behöver inte vara på plats varje torsdag och följa produktionen hela vägen, även om man är välkommen att göra det. Intresseanmälan görs via Kulturhuset Husbys Instagram.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Joakim Larsson tror på Rinkebystråkets framtid

Stadsbyggnadsborgarrådet Joakim Larsson, M, var en av de drivande när Rinkebystråket byggdes om till en affärsgata. Idag står fler och fler lokaler tomma längs gatan, men han tycker inte att projektet är ett misslyckande.  – Nej, det tycker jag inte. Tvärtom.

Misstänkt skottlossning i Kista galleria

Ett stort bråk utbröt i Kista Galleria på söndagskvällen och polisen larmades. Vittnen sade att skott hade avlossats, men det var inget som polisen kunde bekräfta.

Järva DiscGolfPark prisas igen

I går utsågs Järva DiscGolfPark i Stockholm till världens bästa discgolfbana. Rangordningen baseras på betyg som spelare runt om i världen har gett över 9000 banor registrerade på världens  största discgolf-app. 

Åke Hodell var en poet som gjorde motstånd med ord, ord, ord, ord

Hur gör man en konstutställning om en poet? Kan man ens göra det?  Utställningen Motstånd om Åke Hodells konkreta poesi visar att det går alldeles utmärkt. Orden och bokstäverna klättrar längs golv och väggar i Tensta konsthall.