På lördagskvällen blev en man misshandlad utomhus i Tensta. Mannen blev skadad med ett vasst föremål och fördes med ambulans till sjukhus.

Larmet kom till polisen strax före 19.30. Enligt polisens rapport var mannen talbar och han sade att gärningspersonen var för honom okänd.

Polisen har flera patruller på plats i Tensta för att få klarhet i vad som hänt.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu kan personer födda 1976 eller tidigare vaccinera sig

Nu kan du som är född 1976 eller tidigare boka vaccin. I Järva kan du antingen vaccinera dig på Kistamässan eller i Bredbyskolan i Rinkeby.

Straff och rött kort sänkte Rinkeby United

Rinkeby United åkte på en blytung förlust mot ett starkt Reymersholms IK i seriefinalen hemma på Knutby BP. Det var Rinkebys första förlust.

Järvabadet i final i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2021

Varje år vill Stockholms stad uppmärksamma arkitektur som ”sticker ut” i den ständigt växande staden. Olika byggnader anmäls och en jury väljer därefter ut 10 kandidater som du som stockholmare kan vara med och rösta på. Det är inte bara hus som anmäls. Förra året vann Folke Bernadottes bro på Djurgården priset. I år har Järva sin egen byggnad bland finalisterna!

Här är Nyhetsbyrån Järvas unga reportrar i sommar!

Under tre veckor i sommar kommer fyra unga reportrar arbeta hos Nyhetsbyrån Järva. Här är de – Lutfiniso Yakubova, Ayoub Baraghen, Najma Bilan Abdi Dahir och Sharmarke Said Siyad.