Boende i Akalla kan från och med nästa vecka påverkas av sprängningsarbeten från bygget av Förbifart Stockholm, meddelar Trafikverket.

Från och med nästa vecka (vecka 12) kommer Trafikverket börja med sprängningsarbeten i Akalla mellan Akallalänken och Esbogatan. Arbetet görs som en del av bygget av Förbifart Stockholm.

På sin hemsida varnar Trafikverket för att sprängningarna kommer att höras för boende i området när som helst mellan klockan sju på morgonen och fem på eftermiddagen. Trafiken ska dock inte påverkas av arbetet

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu blir det både kajak och kickboxning i Tensta simhall

Tjejer mellan 13 och 19 år har nu chansen att lära sig paddla kajak i Tensta simhall. De som hellre, eller kanske också, vill träna kickboxning, kan göra det på samma ställe.

Varför stängdes akuten i Tensta?

Inga lediga läkartider att boka och akuten är stängd. Tenstaborna är missnöjda med vårdcentralen. Därför intervjuade Nyhetsbyrån Järva verksamhetschefen Karina Hanaeus.

Tensta Rinkeby Grass Run blir triathlon i juli

Nu provar Rinkeby Run triathlon. – Det blir toppen, säger Johanna Granhällen, som leder tjejernas tävling med 28 poäng med sex lopp kvar till mål.  – Superkul, säger Jonathan Cederlund, som ligger sexa, 140 poäng från ledande Jonis Serry.

Den misshandlade unge mannen dog av sina skador

Natten till den 1 juli hittades en svårt skadad ung man på Skäftingebacken i Tensta. Nu har mannen avlidit av sina skador och polisen ber allmänheten om tips.