Boende i Akalla kan från och med nästa vecka påverkas av sprängningsarbeten från bygget av Förbifart Stockholm, meddelar Trafikverket.

Från och med nästa vecka (vecka 12) kommer Trafikverket börja med sprängningsarbeten i Akalla mellan Akallalänken och Esbogatan. Arbetet görs som en del av bygget av Förbifart Stockholm.

På sin hemsida varnar Trafikverket för att sprängningarna kommer att höras för boende i området när som helst mellan klockan sju på morgonen och fem på eftermiddagen. Trafiken ska dock inte påverkas av arbetet

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Spånga-Tensta: Fördelningen av föreningsbidragen 2019

Stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta fördelar 1,8 miljoner i föreningsbidrag, om förvaltningens förslag antas vid stadsdelsnämndens möte på torsdagskvällen. Det är mindre pengar än förra året, men tre gånger så mycket som i Rinkeby-Kista.

Ingen lördagsklubb i Husby när biblioteken tvingas spara

Sedan årsskiftet har 40 tjänster försvunnit på biblioteken i Stockholms stad.  – De stora förlorarna blir barnen i Akalla och Husby, säger en bibliotekarie på Husby bibliotek.

Rinkeby Folkets Hus nya mural är snart färdig

Ännu en muralmålning är under konstruktion i Järva. Den här gången är det Rinkeby Folkets Hus som smyckas med konstformen. 

Restriktionerna förlängs och lättnaderna dröjer

Restriktionerna för restauranger och affärer förlängs till den 3 maj och de väntade lättnaderna för kultur-, sport- och nöjesarrangemang dröjer. – Budskapet är det samma. Håll i, håll ut. Läget är allvarligt. Jag vill återigen be om en rejäl kraftansträngning, sade statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens igår.