Boende i Akalla kan från och med nästa vecka påverkas av sprängningsarbeten från bygget av Förbifart Stockholm, meddelar Trafikverket.

Från och med nästa vecka (vecka 12) kommer Trafikverket börja med sprängningsarbeten i Akalla mellan Akallalänken och Esbogatan. Arbetet görs som en del av bygget av Förbifart Stockholm.

På sin hemsida varnar Trafikverket för att sprängningarna kommer att höras för boende i området när som helst mellan klockan sju på morgonen och fem på eftermiddagen. Trafiken ska dock inte påverkas av arbetet

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Idyll och inspiration på Husby gårdsdagen

Husby gårdsdagen lockade mycket folk från hela Järva på lördagen. Människor i alla åldrar hade samlats för att prova på olika hantverk, fynda på loppis och umgås mellan de röda stugorna vid Järvafältet.

Ortens farsa går i pension

Rinkebys borgmästare, eller kanske bättre hela ortens farsa, går i pension. Mohamed Hagi Farah har fyllt 67 och slutar som medborgarvärd i Rinkeby-Kista. Han tackades och firades av föreningslivet i Rinkeby Folkets Hus igår kväll.

Nu kommer plaskdammen i Nydalsparken bli som ny

Det dröjde  tre år, och tre somrar, innan plaskdammen i Nydalsparken i Tensta började renoveras. Men nu är arbetet äntligen igång!

Tjejerna från 4west ordnade basketturnering i Husby

Under höstlovet anordnade föreningen 4west en basketturnering i Fryshusets sporthall i Husby.…