Aimar Sher är gäst hos Avbytarbänken. Född 2002 och redan rycker storlagen i honom. Han berättar om resan som börjar i Irak. Aimar kom till Sverige när han var fyra år och berättar vilka utmaningar han ställdes inför. Han berättar hur viktig hans familj har varit och är för honom under denna resa.

Avsnittet bjuder på många spännande ämnen Har han fått sitt namn från Lionel Messis pojkidol Pablo Aimar? Hur var det att träna med Zlatan Ibrahimović? Hur svårt/jobbigt är det att kombinera fotbollen med skolan? Vem är roligast i Hammarby? Och mycket mycket mer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hemmapremiär i strålande väder för Rinkeby United

Delad pott när Rinkeby United hade seriepremiär mot Boo FF hemma på Knutby BP. Matchen slutade 1-1 (0-0).

Som United FF vann derbyt mot rivalerna från Husby

Matchen mot Husby FF blev mycket intensiv.  – Vi spelade för vår överlevnad mot ett lag i toppen, våra rivaler från 164. Men vi har ännu inte förlorat mot Husby i en tävlingsmatch, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Avbytarbänken #102 – Tillbakz

Nytt avsnitt: Zlatan Ibrahimović tillbakz i landslaget. Champions League-lottningen. Europa Leauge-lottningen. Barcelonas kross. Leicesters kross. Xabi Alonso ny tränare i Borussia Mönchengladbach.

Regeringen ger grönt ljus för utomhusaktiviteter

Regeringen har godkänt all aktivitet utomhus som sker med avstånd. Det är ett mycket viktigt besked för Järva. Därför kan bland annat Rinkeby Run nu anordna en rad utomhusaktiviteter som skid- och skridskoåkning.