På söndagskvällen ägde ett våldsbrott rum på Rinkebystråket. En person blev attackerad med kniv och fördes till sjukhus med allvarlig stickskada. Polisen har gripit en person misstänkt för mordförsök.

Det var strax efter 20 på söndagskvällen som flera polisbilar och ambulanser anlände till platsen och en del av gatan spärrades av.

Polisen förhörde vittnen och sökte under kvällen med hundpatruller efter gärningspersoner i området.
Under natten har en misstänkt man anhållits.


Polisen har inlett en brottsundersökning om mordförsök.

Texten har uppdaterats.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

De vill bara återförenas med sina familjer

De är många, nästan 500 ensamma män, som kom som politiska flyktingar från Eritrea under åren 2014-2015. – Jag har både jobb och bostad, men tjänar inte tillräckligt för att få hit min familj, säger Negasy Wolday.

Rinkeby United återtog serieledningen

Rinkeby United slog Värmdö med 3-1 och återtog därmed serieledningen i Division 4 Norra.  

”Staden bör köpa tillbaka Hemblas lägenheter i Husby”

När Stockholms stads fullmäktige sammanträdde igår kväll var föreningen Ort till ort från Husby där för att lämna en protestskrivelse till fastighets- och bostadsborgarrådet Dennis Wedin. Vad tänker Stockholms stad göra åt den katastrofala bostadssituationen i Husby, undrar husbyborna i sitt brev.

En kväll med Mutah ”Napoleon” Beale och Quincy Jones III

Det var mer än fullsatt i Kista Träff när Bling anordnade månadens inspirationskväll. Den här gången var det Mutah ”Napoleon” Beale och Quincy Jones III som var gäster.