Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK.
– Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.


Alaa Eleishs historia med vattenpolo började när han var tio år. Det är inte bara själva sporten han gillar.
– Det bästa är att få vara en del av ett lag, vi hade så roligt tillsammans. Jag har fått uppleva oförglömliga stunder, som vattenpolo-spelare, tränare och teknisk dykare.

Vattenpolo är en häftig kombination av taktik, samspel och kamp

Alaa gillar att vattenpolo är en häftig kombination av taktik, samspel och kamp. Träningen är tuff och utmanande. Man måste både vara snabb och stark för att kunna hantera de olika situationerna som kan uppstå under en match.
 – Efter mer än tio års erfarenhet som spelare, har jag fått uppdraget av SKK att vara tränare på älskade Husbybadet.

Kom till Husbybadet en lördag klockan nio, så får ni prova på!

 Träningen i Husbybadet har redan kommit igång, men fortfarande kan de som är intresserade börja. Nu på lördag träffas de för tredje gången.
 – Mitt mål är att skapa ett lag där alla kan få uppleva glädje och gemenskap, säger Alaa Eleish.

Kan du beskriva vattenpolo, för dem som inte vet vad det är?

– Det är som handboll fast i vattnet, men i själva verket är det mer än så. Kom till Husbybadet en lördag klockan nio, så får ni prova på!

Mårten Westberg
Bild ovan: Loosebruce/Pixabay


Husbybadet
Lördagar 09:00-10:00
Pojkar och flickor 8-12 år.
Ingen sim-kunskap behövs.
Terminskostnad 100:- / Max 30 Personer i gruppen
Alaa spelar vattenpolo. även i havet. Bild: Yasemin Öztenar.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tensta Rinkeby Grass Run på Spånga IP på söndag

Det händer på Spånga IP. – Spring INTE Tensta Rinkeby Grass Run på Söndag!, säger Jonis, som leder serien.  – Jo, kom och spring!, säger Janis, som ligger tvåa i sammandraget.

Dags för duathlon i Järva igen!

Halv tio på morgonen söndagen den 2 augusti är det dags för duathlon igen. Tävlingen börjar med 200 m simning. Sedan byter vi om till löparkläder och fortsätter med 5 km löpning. 

”Får alla slå oss?”

På temat våld mot barn och unga anordnar en rad ungdomsföreningar i Tensta eventet ”Får alla slå mig?” den 9 juni. Dagen därpå ska några av ungdomarna ha ett möte med regeringens ansvariga minister Amanda Lind.

BLM Sweden tilldelas Elfte juli-priset

Black Lives Matter Sweden tilldelades årets Elfte juli-priset som delas ut av Kista Folkhögskola. BLM vice ordförande Araia Sebhatu tog emot priset för organisationens arbete mot rasism.