Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK.
– Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.


Alaa Eleishs historia med vattenpolo började när han var tio år. Det är inte bara själva sporten han gillar.
– Det bästa är att få vara en del av ett lag, vi hade så roligt tillsammans. Jag har fått uppleva oförglömliga stunder, som vattenpolo-spelare, tränare och teknisk dykare.

Vattenpolo är en häftig kombination av taktik, samspel och kamp

Alaa gillar att vattenpolo är en häftig kombination av taktik, samspel och kamp. Träningen är tuff och utmanande. Man måste både vara snabb och stark för att kunna hantera de olika situationerna som kan uppstå under en match.
 – Efter mer än tio års erfarenhet som spelare, har jag fått uppdraget av SKK att vara tränare på älskade Husbybadet.

Kom till Husbybadet en lördag klockan nio, så får ni prova på!

 Träningen i Husbybadet har redan kommit igång, men fortfarande kan de som är intresserade börja. Nu på lördag träffas de för tredje gången.
 – Mitt mål är att skapa ett lag där alla kan få uppleva glädje och gemenskap, säger Alaa Eleish.

Kan du beskriva vattenpolo, för dem som inte vet vad det är?

– Det är som handboll fast i vattnet, men i själva verket är det mer än så. Kom till Husbybadet en lördag klockan nio, så får ni prova på!

Mårten Westberg
Bild ovan: Loosebruce/Pixabay


Husbybadet
Lördagar 09:00-10:00
Pojkar och flickor 8-12 år.
Ingen sim-kunskap behövs.
Terminskostnad 100:- / Max 30 Personer i gruppen
Alaa spelar vattenpolo. även i havet. Bild: Yasemin Öztenar.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Som Uniteds stjärna byter klubb

Året inleddes med en stor nyhet. Som Uniteds stjärna och målmaskin lämnar klubben och spelar kommande säsong i fotbollens division 3. – Det var ett tufft beslut att ta, men Nacka Iliria visade verkligen att de var intresserade av mig och ville ha med mig i sin satsning, säger Yonis Egag.

Chef sparkas i Spånga-Tensta

Turbulensen i Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning fortsätter. Ytterligare en avdelningschef tvingas sluta den 1 mars. Denna gång sägs det vara på grund av felaktigt utbetalda löner.

Grattis Fardosa, du vann Rinkebypriset!

Nu är Familjebostäders tävling avgjord. Fardosa Omar vann Rinkebypriset. Hon sopade banan med de övriga och vann med över hälften av rösterna. – Jag är både glad och hedrad, säger Fardosa Omar.

Vänskap och vernissage på sportlovet i Tensta

Cleo och Safi har hittat varandra under sportlovets modekollo, som anordnats på Tensta konsthall. De har målat och sytt varsin slängkappa i gyllene tyg.  – Det var lätt, bara att sy i en knapp, sade Safi.