Natten till söndag klockan 02.43 larmades polisen till ett bostadsområde i Kista. En man hade skjutits med flera skott i samband med vad polisen beskriver som en konfrontation.

– Man har gjort någon form av konfrontation med målsäganden och skjutit honom utomhus och därefter lämnat området, säger Ola Österling, som är Stockholmspolisens presstalesperson till TT.

Mannen som sköts har avlidit och hans anhöriga är underrättade om dödsfallet. Gärningspersonerna försvann från platsen efter att ha avlossat flera skott. Brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning och polisen har pratat med vittnen i området.

En förundersökning om mord är inledd men ingen misstänkt har gripits för brottet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Annonsera i Nyhetsbyrån Järva!

Nyhetsbyrån Järva publicerade sin första artikel i juni 2018. Nio månader senare kan vi mäta oss med de lokala gratistidningar som sedan länge funnits i området.

Fyra moderata regionråd på besök i Folkets Husby

Fyra moderata landstingsråd, eller regionråd som det av någon outgrundlig anledning numer ska heta, gästade Folkets Husby på onsdagskvällen.

Ny plattform vill uppmuntra entreprenörer i Järva

Imorgon kväll, onsdagen den 10 oktober, anordnas ett möte i Rinkeby Folkets…

Mordförsök i Hjulsta

Flera polispatruller är på plats i Hjulsta efter larm om skottlossning vid niotiden ikväll. En person är allvarligt skadad och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.