Vid 07. 45 på lördagsmorgonen kom larmet om en brand i en lägenhet i Kista. Strax efter åtta var branden släckt av räddningstjänsten. 

Polisen arbetar med trafikdirigering och tar hand om boende från två lägenheter som har evakuerats.

Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet för att utreda vad som orsakat branden. Lägenheten kommer att spärras av.

Det finns inga uppgifter om att några personskador.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

I Spånga-Tensta går det numera undan

Sammanträdena i Spånga – Tensta stadsdelsnämnd går numera i en rasande fart. Ordförande Annika Fribergs stämma hörs oavbrutet.” Kan vi gå på förvaltningens förslag till beslut? Jag finner så!” Och så klubban i bordet och över till nästa punkt.

Det här är ett livsfarligt övergångsställe!

Övergångsstället på Rinkebystråket vid Folkets Hus är obevakat och bilarna kör fort.   – Jag har ringt överallt för att få dem att förstå att här behövs ett bevakat övergångsställe, säger Jamad Mohamud.

Framtidens lokalreportrar sökes!

För tredje året i rad hålls i höst en grundkurs i lokaljournalistik på Kista folkhögskola i samarbete med Nyhetsbyrån Järva. Kursen ges på kvällstid med undervisning en gång i veckan under höstterminen.

Igår avgjordes finalen i Tensta Rinkeby Grass Run

Under söndagen avgjordes det sista loppet i Tensta Rinkeby Grass Run, TRGR. Finalen resulterade i två vinnare som bägge fick stryk, men försprånget räckte för att ta hem vinstpotten på 10 000 kronor.