Vid 07. 45 på lördagsmorgonen kom larmet om en brand i en lägenhet i Kista. Strax efter åtta var branden släckt av räddningstjänsten. 

Polisen arbetar med trafikdirigering och tar hand om boende från två lägenheter som har evakuerats.

Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet för att utreda vad som orsakat branden. Lägenheten kommer att spärras av.

Det finns inga uppgifter om att några personskador.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Husbyfestival i ett soligt centrum som aldrig blir färdigt

Årets Husbyfestival var en blandning av musik och mat, sockervadd och brända mandlar, samhällsinformation och partireklam. Solen sken och god stämning.  – Men det är lite folk jämfört med tidigare, sade Nada Yussuf, som satt utanför Medborgarkontoret.

Har någon sett Sahra?

Sahra, 58 år, har varit försvunnen sedan i måndags den 17 juni…

Aysha Jones blev Årets viktigaste mama

Isatou Aysha Jones utsågs idag till Årets viktigaste mama av Expressen och tidningen Mama. Aysha Jones är entreprenör, trebarnsmamma och initiativtagare till Black Lives Matter Sweden.

Attentaten mot Spånga kyrka tas upp i riksdagen

Med anledning av de två brandattentaten mot Spånga kyrka skickar riksdagsledamoten Anders Österberg, S, en skriftlig fråga till kulturminister Amanda Lind. – Jag vill fråga om statsrådet fördömer attackerna mot Svenska kyrkan i Spånga och om statsrådets tankar om skydd för religiösa platser?