Bild på de två killarna som Avbytarbänken.

Avbytarbänken snackar Mason Mount-siffror. Karim Benzema snart historisk. Navas tavla eller försvarsmiss? Snackas det för lite om Marquinhos? Barcelonas chockförlust. De avslutar med att ge er alla förutsättningar om hur avslutningen i La Liga och Serie A kommer att se ut.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Killarna från Västerort vann Alehom Cupen överlägset!

Semifinalerna i Alehom Cupen i Ungdomens Hus blev riktigt spännande, men i…

Corona stoppar basketen mitt i steget

Alla basketmatcher stoppas och en galen säsong är plötsligt över, precis när den stora festen skulle börja. Det är ju slutspelet som är säsongens höjdpunkt, och Akropol spurtade vilt för att komma till finalspel för andra året i rad, men så avslutas säsongen.

Bilal Cadimi är tillbaka som en vinnare igen

Tenstas stora löpartalang Bilal Cadimi dominerade svensk medeldistans för ungdomar. För tio år sedan försvann han på ett sätt som få idrottsmän försvinner på Östermalm. Bilal hade hamnat på gatan.

Mer Martin Mutumba, Avbytarbänken del 2.

Om ni gillade del 1, kommer ni att älska del 2. I den andra delen berättar Martin om hur året efter guldåret var. Vem den bäste spelaren han spelat med är och vem är den bäste motståndaren. Snacket handlar om Dulee Johnson och avsnittet avslutas med några intressanta frågor från lyssnarna.