minnesplats efter den mördade i Husby. Blommor, en matta och värmeljus.

Åklagaren har i dag begärt en man häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet i Husby i måndags. Ytterligare en man, som också varit anhållen i ärendet, har däremot släppts på fri fot.

– Misstankarna mot den andra mannen har försvagats, men han har ännu inte avförts från utredningen, säger kammaråklagare Alexandra Bittner, som är förundersökningsledare i ett pressmeddelande.

Tid för häktningsförhandlingen är ännu inte beslutad. Det är Solna tingsrätt som sätter ut tiden. Tingsrättens målnummer: B 5491-21.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vad har du för rättigheter egentligen?

Vilka rättigheter har du i mötet med ordningsmakten? I Folkets Husby anordnades samtal och föreläsning om frågor kring rasprofilering och övervåld. – Vi hatar inte polisen, vi hatar vad polisen gör mot oss, sade Barakat Ghebrehawariat, föreläsare om rasism och fördomar.

E18 stängs av från 22.00 ikväll

E18 kommer att vara avstängd  från Trafikplats Hjulsta (156) till Trafikplats Rinkeby (158) både under natten till tisdag och natten till onsdag på grund av drift- och underhållsarbeten.

Hetsig debatt under sista slutna mötet i Rinkeby-Kista

Ole-Jörgen Persson inledde gårdagens möte i Rinkeby-Kista med att hälsa den tillträdande stadsdelsdirektören Toni Mellblom, och några nya ledamöter, välkomna. Sedan sade han: – Håll i hatten nu! Det här är sista sammanträdet som vi kör på distans.

Rättegången mot Al-Azharstiftelsen avslutad

Rättegången mot den förra styrelsen i Al-Azharstiftelsen är avslutad. Som regel brukar…