Fotbollsstjärnan från Husby, Jabir Abdihakim, var tillbaka efter tre månaders skadefrånvaro, när hans lag Sollentuna FK besegrade Hammarby TFF igår kväll.

Det var många som kommit till Sollentunavallen på tisdagskvällen när hemmalaget besegrade Hammarby Talang med 2-0 (1-0) i Div1 Norra. Båda målen kom på straff, ett i varje halvlek, och Bojanovic-Fredin var målgörare båda gångerna. Hammarby spelade med en man mindre i 80 minuter. Denna seger kom efter tre raka förluster för Sollentuna.

Piggt inhopp efter skada

Jabir kom in 82:a minuten, när ställningen var 2-0, och gjorde ett piggt inhopp efter sin skada. Han var inblandad i några halvchanser och det ser ljust ut inför framtiden.

På besök kom två spelare från området som spelar i allsvenskan och som nu har speluppehåll, Taha Ali spelar för Örebro SK och Ekin Bulut som spelar för Sirius.

Said Ali
Fyra killar  på rad, alla spelar fotboll på olika nivåer.

Taha Ali, Jabir Abdihakim, Elias Said och Ekin Bulut.
Lämna ett svar
You May Also Like

Akropol besegrade Team 4Q och blev trea i Basketettan

Vad som till en början såg ut att bli en enkel match slutade med en enpoängsvinst efter en otroligt spännande förlängning. Akropol besegrade Team 4Q och blev trea i basketens division 1. Dragan Damjanovic gjorde hela 44 poäng.

Det dödliga våldet ökar i Stockholm

Fler fall av dödligt våld och fler dödsskjutningar under 2020 jämfört med tidigare år, det visar ny statistik från Brå. Händelser i Stockholmsregionen står för en stor del av den våldsamma ökningen.

Möten i stadsdelsnämnderna i Järva 18.00 ikväll

Båda stadsdelsnämnderna – Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta – har möte imorgon, torsdag den 26 september. Mötena börjar samtidigt, 18.00, det ena i Rinkebyskolans aula och det andra på Tensta Träff.

Mord i Tensta i morse

Tidigt på måndagsmorgonen hittades en ung man skadad utomhus i Tensta. Polis och ambulans kallades, men mannen avled på platsen av sina skador.