Fotbollsstjärnan från Husby, Jabir Abdihakim, var tillbaka efter tre månaders skadefrånvaro, när hans lag Sollentuna FK besegrade Hammarby TFF igår kväll.

Det var många som kommit till Sollentunavallen på tisdagskvällen när hemmalaget besegrade Hammarby Talang med 2-0 (1-0) i Div1 Norra. Båda målen kom på straff, ett i varje halvlek, och Bojanovic-Fredin var målgörare båda gångerna. Hammarby spelade med en man mindre i 80 minuter. Denna seger kom efter tre raka förluster för Sollentuna.

Piggt inhopp efter skada

Jabir kom in 82:a minuten, när ställningen var 2-0, och gjorde ett piggt inhopp efter sin skada. Han var inblandad i några halvchanser och det ser ljust ut inför framtiden.

På besök kom två spelare från området som spelar i allsvenskan och som nu har speluppehåll, Taha Ali spelar för Örebro SK och Ekin Bulut som spelar för Sirius.

Said Ali
Fyra killar  på rad, alla spelar fotboll på olika nivåer.

Taha Ali, Jabir Abdihakim, Elias Said och Ekin Bulut.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Jag har förtroende för rektorn”

Happy Hilmarsdottir, grundskolechef i Stockholm, kontaktade Nyhetsbyrån Järva för att kommentera den anmälan till Skolinspektionen som föräldrar till barn i Hjulsta grundskola skickat in.

Brandattentat med molotovs mot Spånga kyrka

Strax efter klockan fyra natten till onsdagen gick larmet i Spånga kyrka. Tre molotovcoctails hade kastats mot kyrkporten och två av kyrkans fönster. Vaktbolaget larmade polisen som utreder händelsen som försök till mordbrand.

Martin Luther King-priset till interreligiöst nätverk

Martin Luther King-priset gick i år till Islamic Relief, Stockholms moské och Katarina församling som tog emot utmärkelsen under en prisutdelning i veckan.

Hemblas hyresgäster är desperata: ”Vi kan inte leva så här”

Hyresgästerna på Nidarosgatan i Husby har fått nog. I flera års tid har fastighetsägaren Hembla genomfört lägenhetsrenoveringar, och arbetet stör de boende.