Två barn badar fötterna i plaskdamm

Igår, den första juni, fylldes plaskdammarna i Järva till stor glädje för många badsugna små.

När vattnet sattes på i Spånga by tog det inte många minuter förrän barnen skuttade i för att bada fötterna och leka. Det finns inte mindre än nio plaskdammar runt om i Järva. Nu är de påfyllda och det är fritt fram för bad.

Men glöm inte säkerheten! Lämna aldrig barn utan uppsikt nära vatten och tänk på att hålla avstånd till andra besökare i parker och plaskdammar. Använd stadens webbtjänst Tyck till för att anmäla fel eller problem i den offentliga utemiljön.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ikväll utses Ortens bästa poet!

I eftermiddag börjar finalen i Ungdomens Hus i Rinkeby. Åtta finalister kommer…

Hjulsta grundskola har fått ny rektor

Bassem Jerbi blir rektor på Hjulsta grundskola. Han tillträder tjänsten den 7 januari 2021 och kommer att vara på plats på Hjulsta grundskola efter jullovet.

Hästa gård diskuterades i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd

På senaste mötet i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista diskuterades Hästa gårds framtid. Ett medborgarförslag vill att staden ska ta fram en projektplan för utveckling av en urban ekoenhet på Järvafältet.

Sex gripna misstänkta för grovt rån i Kista

I Tensta grep polisen på söndagen sex personer, som är misstänkta för ett grovt rån i Kista. De ska ha omringat en personbil och hotat till sig bilnycklar och smycken, tagit bilen och kört iväg.