Polisbil i närbild

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i ett flerfamiljehus i Tensta. Enligt uppgifter handlar det om en stor mängd ammunition, sprängmedel och vapen som hittats i ett förråd i en fastighet.

Det nationella bombskyddet har kallats in och polisen har ett stort antal patruller på plats. Flera närliggande bostäder i området kan komma att evakueras.

 – Det kan bli aktuellt att evakuera närliggande bostäder, men jag vet inte exakt hur arbetet ser ut på plats just nu, säger Per Fahlström, presstalesman för polisen i region Stockholm, till Aftonbladet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Möte i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd ikväll

Ikväll klockan 18.00 samlas stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta till möte. Sammanträdet sker bakom lyckta dörrar, antagligen för sista gången i år, men direktsänds digitalt.

Sex personer häktade efter skjutningen i Hjulsta

Sex personer misstänkta för dödsskjutningen i Hjulsta har idag häktats vid Solna tingsrätt.

Sista dagen att mejla frågor till nämndmötet i Rinkeby-Kista

Rinkeby-Kistas stadsdelsnämnd har sammanträde på torsdag den 23 september. Fortfarande sker mötet utan att allmänheten kan närvara, men mötet webbsänds och du kan skicka in dina frågor – senast idag.

Provtagnings-bussarna tillbaka i Järva

Nu är det återigen möjligt att testa sig för covid-19 i regionens provtagningsbussar som finns på plats i Tensta, Rinkeby och Husby under fyra månader framöver.