Polisbil i närbild

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i ett flerfamiljehus i Tensta. Enligt uppgifter handlar det om en stor mängd ammunition, sprängmedel och vapen som hittats i ett förråd i en fastighet.

Det nationella bombskyddet har kallats in och polisen har ett stort antal patruller på plats. Flera närliggande bostäder i området kan komma att evakueras.

 – Det kan bli aktuellt att evakuera närliggande bostäder, men jag vet inte exakt hur arbetet ser ut på plats just nu, säger Per Fahlström, presstalesman för polisen i region Stockholm, till Aftonbladet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Provtagnings-bussarna tillbaka i Järva

Nu är det återigen möjligt att testa sig för covid-19 i regionens provtagningsbussar som finns på plats i Tensta, Rinkeby och Husby under fyra månader framöver.

Möten i stadsdelsnämnderna torsdag kväll

På torsdag den 26 augusti är det dags för stadsdelsnämnderna att ha sina sammanträden igen. Även denna gång sker mötena bakom lyckta dörrar, men de livesänds på webben.

K27 gästas av Jireel och Ricky Rich i ”Dybala remix”

För två månader sedan släppte K27 sin låt Dybala och till remixen gästar ingen mindre än Jireel och Ricky Rich. Tillsammans har de tagit låten till en annan nivå med sina melodiska sångröster och fängslande texter.

Reportage om Nyhetsbyrån Järva på SVT

Se reportaget om Nyhetsbyrån Järva på SVT:s Rapport.