Under sommaren 2021 bjuder Husby gård på aktiviteter för människor i alla åldrar. Det finns något från måndag till söndag som är kostnadsfritt.

På Husby konst-och hantverksförening hålls Art Camp, under perioden 14 juni – 2 juli. Här går det att göra keramik, grafik, måleri och skulptur.

Kafét på Husby gård är öppet från måndag till söndag kl. 12-16. Dock är Afternoon Tea fortsatt inställt på grund av Covid.

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Om kvinnors hälsa ur ett mångkulturellt perspektiv

Stress och en oorganiserad kropp hänger ofta ihop. Om det och andra folkhälsoproblem talar Maj Östberg Rundquist och Pirjo Heliste i Järva Folkets Park på Eggeby gård nu på lördag.

Mia Törnblom var med på Healthy Women’s tjejkväll online

Mia Törnblom som är författare och föreläsare var bjuden till månadens event som handlade om psykisk ohälsa, ångest, sociala medier och depression.  – Alla öppnade upp sig och det var många personliga frågeställningar, säger Mira William som är en av alla ambassadörer för Healthy Women.

Sista dagen idag för sommar på torget i Kista

Samarbetet Goda grannar har under tre veckors tid haft verksamheter för barn och ungdomar varje dag mellan 11 och 16 på Kista torg. – Det är femte året i rad, som vi anordnar det här, säger Mustafa Ahmed från Kista träff.

Moskén i Husby stänger för att hindra smittspridning

Som en följd av den snabbt ökande smittspridningen den senaste tiden, och nya allmänna råd från regeringen, stänger Husby Moské från och med idag, den 24 november, tills vidare. När läget förändras kommer ny information, skriver Husby Islamiska Kulturcenter i ett pressmeddelande.