Under sommaren 2021 bjuder Husby gård på aktiviteter för människor i alla åldrar. Det finns något från måndag till söndag som är kostnadsfritt.

På Husby konst-och hantverksförening hålls Art Camp, under perioden 14 juni – 2 juli. Här går det att göra keramik, grafik, måleri och skulptur.

Kafét på Husby gård är öppet från måndag till söndag kl. 12-16. Dock är Afternoon Tea fortsatt inställt på grund av Covid.

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rapport från Norra Järva Stadsdelsråds årsmöte

På Norra Järva Stadsdelsråds årsmöte konstaterades att ortens folk befinner sig under extrem press. Förutom alla våra vanliga problem i ett alltmer ojämlikt och segregerat samhälle har vi och våra grannar drabbats mycket hårdare än andra av både coronapandemins dödlighet och den ekonomiska kris som den har fördjupat.

Järvas första duathlon avgjord

Tensta Rinkeby Grass Run brukar vara 5 km löpning på gräs. I juli och augusti börjar det med 200 m simning.

Nykterhetsrörelsen organiserar sig i Järva

På kort tid har nykterhetsrörelsen, IOGT-NTO, startat flera föreningar i Järva. – Det finns många som är nyktra här, men vi arbetar inte bara för nykterhet, utan även för demokrati, säger Robert Lindh, från IOGT-NTO.

Lunchcheck till eleverna blir stöd åt lokala företagare

Hyresgästföreningen och Unga Örnar föreslår gemensamt att Stockholms Stad ska subventionera gymnasieelevers skolluncher och samtidigt stödja det lokala näringslivet i Stockholm Stad.