Summercamp BK Bussenhus

BK Bussenhus anordnar för andra året i rad ett kostnadsfritt dagskollo för barn födda 2008-2015. Det sker i Eggeby gård varje vardag mellan vecka 25-29, med undantag för vecka 27.

Summercampet är fyllt med aktiviteter och tävlingar av olika slag. Det grillas korv och bjuds även på mellanmål. Barnen lämnas av kl.10:00 och hämtas kl.15:00. På grund av rådande restriktioner så finns det begränsat antal platser, anmälningar sker på BK Bussenhus instagram. Summercampet sker i samarbete med Eggeby gård och Rädda Barnen.

Bild: Skärmdump/Instagram

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Löparakademins sista boot camp är imorgon!

Under sommaren har Löparakademin anordnat Summer Boot Camp i Rinkeby. – Vi har ett stabilt gäng som är här idag, de har kommit hit vid varje träningstillfälle, säger Senhit Berhane, en av ledarna.

Löparakademin är igång igen

Löparakademin i Tensta samlas två gånger i veckan i Blå huset och tränar i området. – Alla är välkomna hos oss. Sist på träningen var vi ungefär 20 personer, men vi brukar bli upp till 30 personer, säger Senhit Berhane, en av Löparakademins nya ledare.

”Vi är många som känner att nu får det vara nog”

Det blir en manifestation mot våldet imorgon, lördagen den 5 september kl. 13.00, Polisen gav tillstånd när arrangörerna flyttade mötet från Husby centrum ner till Järvafältet vid Husby gård.

Studentmiddagen som ska bli en tradition

Studentmiddagen var ett initiativ från Rinkeby Folkets Hus. – Det görs för lite för dem som det har gått bra för här i Rinkeby, därför ville vi ordna en fest, säger Fardosa Omar, verksamhetsledare på Rinkeby Folkets Hus.