Summercamp BK Bussenhus

BK Bussenhus anordnar för andra året i rad ett kostnadsfritt dagskollo för barn födda 2008-2015. Det sker i Eggeby gård varje vardag mellan vecka 25-29, med undantag för vecka 27.

Summercampet är fyllt med aktiviteter och tävlingar av olika slag. Det grillas korv och bjuds även på mellanmål. Barnen lämnas av kl.10:00 och hämtas kl.15:00. På grund av rådande restriktioner så finns det begränsat antal platser, anmälningar sker på BK Bussenhus instagram. Summercampet sker i samarbete med Eggeby gård och Rädda Barnen.

Bild: Skärmdump/Instagram

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ayan är nöjd med firandet 8 mars

Vad Ayan Mohamed vet var det tio grupper som sprang för att fira Internationella kvinnodagen. Fyra grupper sprang i Tensta, två i Hjulsta, två i Husby och en nere på gräset längsmed Tensta och Hjulsta. Det kan vara fler, men det är de Ayan känner till.

Nykterhetsrörelsen organiserar sig i Järva

På kort tid har nykterhetsrörelsen, IOGT-NTO, startat flera föreningar i Järva. – Det finns många som är nyktra här, men vi arbetar inte bara för nykterhet, utan även för demokrati, säger Robert Lindh, från IOGT-NTO.

Ombildningar, trygghet och gratis kollektivtrafik

Majoriteten av hyresgästerna på Oslogatan 15-17-19-21 i Husby har inte visat något större intresse att ombilda sina lägenheter. Det rapporterade Sandra Mandell från den lokala Hyresgästföreningen Runstenen vid Norra Järva stadsdelsråds möte.

Politiker och författare på besök från Finland

Roda Hassan kunde inte förställa sig att hon skulle väljas till Åbo kommunfullmäktige vid första försöket! I söndags var hon i Tensta för att träffa somaliska diasporan och för att ge inspiration och motivation.