E4an Atlanta

Rinkeby-duon E4an släppte sin första EP Atlanta. Duon slog igenom 2020 med singeln ”Intro” och ”Hype” och har fortsatt släppa musik med artister som Yasin och 1.Cuz.

EP:n består av sex låtar, varav fem helt nya. Singeln Atlanta- Botten som är EP:n är döpt efter gästas av Rinkeby artisten Yasin. Duon har blivit ett respekterat namn inom musikbranchen och fyller ett tomrum på hiphop-scenen.

Utöver Yasin så gästar även Rinkebybon K27 låten ”Gang Party” och Greekazo gästar ”Menade”. E4an använder sig av smarta ordlekar och ett lekfullt flow, något som saknas i dagens hiphop som toppar listorna.

Bild: Skärmdump/Instagram

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Höga krav och psykiskt våld i Inte din baby

Seluah Alsaatis nya bok är en ungdomsroman som utspelar sig i Järva. Inte din baby bygger på hennes egna erfarenheter av en kärlekshistoria som som utvecklas till en misshandelsrelation. Och hur hon tog sig ur den.

Sötsurrealistisk konst ställs ut i Järva Folkets Park

En gråkall dag kan man behöva muntras upp. Och nog blev man betydligt gladare när man fick se Markku Huovilas konst på Eggeby gård.

Konst om samernas kamp i Alta

”Låt älven leva” heter utställningen som just nu kan ses på Tensta konsthall. Den är resultatet av tre års arbete med konstnärer och akademiker från hela Sápmi. Utställningen visar på konstnärernas viktiga i roll i kampen mot dammbygget i Alta från 1978 till 1982.

Det handlar inte om enstaka rötägg

Nej, det handlar inte om enstaka rötägg. Om det ändå vore så väl. Polisen verkar ha mycket större och allvarligare problem än så. Det visar boken Gärningsmannen är polis, en bok som borde få mer uppmärksamhet än den har fått. Den är skriven av den före detta polisen Kerstin Dejemyr och journalisten Lisa Bjurwald.