E4an Atlanta

Rinkeby-duon E4an släppte sin första EP Atlanta. Duon slog igenom 2020 med singeln ”Intro” och ”Hype” och har fortsatt släppa musik med artister som Yasin och 1.Cuz.

EP:n består av sex låtar, varav fem helt nya. Singeln Atlanta- Botten som är EP:n är döpt efter gästas av Rinkeby artisten Yasin. Duon har blivit ett respekterat namn inom musikbranchen och fyller ett tomrum på hiphop-scenen.

Utöver Yasin så gästar även Rinkebybon K27 låten ”Gang Party” och Greekazo gästar ”Menade”. E4an använder sig av smarta ordlekar och ett lekfullt flow, något som saknas i dagens hiphop som toppar listorna.

Bild: Skärmdump/Instagram

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Värmen som finns mellan människor är ljuset”

I Paris lever tusentals svensktalande ungdomar i tältläger i väntan på asylbesked. Annelie Drewsen har skrivit en roman om deras öde.  – Det är upp till läsaren om man vill kasta ifrån sig boken och aldrig mer tänka på det här, eller om man vill engagera sig på något sätt.

Gården skapade cirkusmagi i Rinkeby

Det blev bara en exklusiv visning av cirkusföreställningen Gården som spelades på Axbyplan i fredags. Men vilken föreställning det var! Vuxna och barn i alla åldrar skrattade, skrek och drog efter andan när artisterna balanserade, klättrade och flög mellan husen.

Gå bara, del 4: Inga alternativ

Det här är del 4 i Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong Gå bara. I fjärde avsnittet har kriget eskalerat och Abdis föräldrar tvingas ta ett stort beslut.

Tre systrar på Tensta konsthall

På Tensta konsthall finns ett ljud- och videoverk av Tanja Muravskaja. Två teveskärmar visar två unga kvinnor som pratar i mun på varandra. Konstverkets titel ”Tre systrar” är inspirerad av Tjechov och den tredje ”systern” är konstnären själv.