Hemblas områdeschef i Tensta, Maria Höglund, besvarar kritiken från hyresgästerna på Lättingebacken i Tensta, som Nyhetsbyrån Järva publicerade i måndags. Maria Höglund svarade i ett mejl.

 ”Jag beklagar att hyresgästerna är missnöjda med vår hantering. Jag vet att det finns en historik sedan tidigare med en förvaltning som inte fungerat på ett riktigt bra sätt. Vi jobbar hårt för att öka förtroendet och nöjdheten hos våra hyresgäster. Jag har varit områdeschef senaste sex månaderna och det som påstås i artikeln kring hur vi arbetar stämmer definitivt inte överens med hur vi arbetar på vårt Rinkebykontor idag. Jag har bra koll på vilka ärenden vi arbetar med och det tar inte ett år för oss att åtgärda felanmälningar. Jag vill påstå att vi är snabba på att återkoppla och åtgärda ärendena i rätt tid. Detta dokumenterar vi noggrant.

Gällande vattenavstängningen hade vi ett pågående relining-arbete (renovering av stammarna) i huset. Det medför alltid vissa störningar, men vi har varit väldigt noggranna med aviseringarna och i god tid informerat via bland annat anslag i trapphusen.   

När det gäller hyresreduceringar följer vi de riktlinjer som finns och betalar ut till de hyresgäster som har rätt till hyresreducering.”

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vi vill ha en trygg skola där barn och lärare blir tagna på allvar”

Rektorns svar förminskar och förlöjligar det faktum att 85 (numera 115) föräldrar är överens om att ledningen måste avskedas med omedelbart verkan. Vi har inte tappat förtroendet för skolan, vi har tappat allt förtroende för Helene Hodges och hennes ledning. Och nu står även Happy Hilmarsdottirs förtroende på spel. 

R’n’B Cherrie är tillbaka

Idag släpper Cherrie sin efterlängtade singel 123 som gästas av vännen och artisten Yasin. 123 är den andra singeln från hennes kommande album som släpps i januari nästa år. 

Festligt och folkligt när Tensta Centrum firade 50 år

Tenstas egen son, Adam Tensta, var den som avslutade Tensta Centrums 50-årsfirande. Under fyra dagar har centrum fyllts med konst och musik, foton och film, folkdans, artister, tusen tårtbitar, modevisning, aktiviteter för barn, en löpartävling och ett populärt lotteri.

Kickboxningen ger både styrka och självförtroende

Nada Idris och Ilham Aman driver kickboxningsklubben Västerort Kampsport. De berättar om…