Passa på att titta på konst, lyssna på opera och annan musik!
Den 13 augusti fyller ett antal konstnärer allén på Tenstagången med sprakande, fantasirik och levande konst. Det kommer förutom konstverken att bjudas på operasång, dragspelsmusik, fiol och Zumba.

Konst i Allen är ett event där 10 konstnärer från Järva och 10 konstnärer från Södermalm ställer ut 100 meter konst, som ska visas i Tenstagången i Tensta  och på Katarina Bangata på södermalm. Först ut är Tensta att få ta emot konstnärerna, och de artister som står för musikunderhållningen.

Utställningen pågår klockan 11-16, under den tiden kan barnen prova på att trycka grafik, måla och skapa egen konst i barnhörnan. Fikaförsäljning med saft till barnen, och ett fullspäckat program utlovas. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mizeria, del 8: Läs mellan raderna

Aicha får ett sms. Två enkla meningar som vänder upp och ned på tillvaron. Allt stannar upp. Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag. 

Mizeria, del 28: Två meter under jord

Han visar att han vill sitta kvar bredvid hålet i marken så att han kan se varje ros från varje person som haft en betydelse i Osmans liv. Kiosk-amo går fram och sätter sig bredvid honom i tystnad. Samma man som hotat oss med basebollträ för att vi baxade tuggummin sitter nu och sörjer sin yngsta snattare. Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag.

Gå bara, del 8: Genom öknen

Det här är del 8 i Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong Gå bara. Abdis flykt fortsätter genom Sahara i 50 graders värme, utan tillräckligt med mat och vatten. Sanden är överallt. Människor blir sjuka, galna och dör.

Fågelholkar redo för vårens fåglar

Med sportlovet kom värmen och plötsligt hörs fåglarnas kvitter. Därför bygger barnen fågelholkar på Tensta konsthalls sportlovskollo. – Ja, vi blev inspirerade av våren och flyttfåglarna som är på väg tillbaka, säger Maria Westerlund, en bildkonstlärare som under våren arbetar i konsthallen.