Just nu pågår en stor polisinsats i Tensta efter larm om skottlossning. En person har skadats. 

Idag klockan 17.16 tog polisen emot larm om skottlossning i Tensta. Flera patruller finns på plats och en skadad person har förts till sjukhus med ambulans.

– Det är minst en skadad person. Enligt de första preliminära uppgifterna ska det inte röra sig om livshotande skador, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen i region Stockholm.

En beväpnad person har gripits och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tenstaflickorna kämpar för att Mariam ska få stanna

Mariam och hennes mamma kommer utvisas inom två veckor och lever under väldig stress. Det är nu den tredje gången de får avslag på ansökan om uppehållstillstånd. Tenstaflickorna vädjar nu till alla att skriva under deras upprop på instagram.   – Det kan vara vår sista chans, säger Mariam Alkrdi.

Mord i Kista i natt

Natten till söndag klockan 02.43 larmades polisen till ett bostadsområde i Kista. En man hade skjutits med flera skott i samband med vad polisen beskriver som en konfrontation.

För-orten har utsett sina vinnare

Kista Science Tower var fullsatt när För-orten skulle kora värdiga vinnare i kategorierna För-kvinnor och För-samhället. Från 290 deltagare var nu sex kvar i finalen. 100 000 kronor vardera fick FEMI och Elsa & Sam.

Sammanfattning av coronaläget på somaliska – Xoogta corona iyo talalka

Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinering. Sändningen handlar bland annat om att spridningen av covid-19 fortsätter, och en uppmaning om social distansering. Dessutom information om man har öppnat för drop-in vaccinering runtom i Stockholm och att man snart kommer att öppna även i Järva. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.