Så var det dags igen. Efter en höst med värmerekord, kom snön som en chock. Bussarna i innerstan slutade rulla, inga tåg lämnade Stockholms central. Men blåa linjen är pålitlig, den har rullat nästan som vanligt.

Under lördagen kom första rejäla snösmockan söderifrån och redan på eftermiddagen slutade bussarna att köra i innerstan. Ett elfel orsakat av det kraftiga snöfallet gjorde SJ:s depå i Hagalund helt strömlöst och alla tåg från Stockholm är försenade eller inställda.

Print Friendly, PDF & Email
You May Also Like

Fredrik Jurdell ny stadsdelsdirektör i Spånga-Tensta

Fredrik Jurdell föreslås bli ny stadsdelsdirektör i Spånga-Tensta. Det formella beslutet fattas…

Ungdomens Hus öppnar igen

Ungdomens Hus i Rinkeby öppnar igen idag. – Nu har Kommunal hävt skyddsstoppet, säger stadsdelsdirektören Ulla Thorslund. Nu kan vi öppna igen. Men fortfarande är ungdomsgården i Akalla stängd.

Idén som ska hjälpa studenter i förorten

– DYAMO demokratiserar vägen till framgång, säger Hiba Adem och Safae Berrahmoune. DYAMO är en digital plattform som vann andra plats i idétävlingen För-orten.

Ungdomens hus i Rinkeby är stängt tills vidare

Två maskerade unga män kom in till Ungdomens Hus i Rinkeby. Situationen upplevdes som hotfull och polisen larmades. Ingen kom till fysisk skada, men Ungdomens hus håller tills vidare stängt.