Igår avgjordes månadens lopp av Tensta Rinkeby Grass Run. Denna söndag bjöds alla som kom för att springa utklädda på glass.

Den första söndagen varje månad anordnas Tensta Rinkeby Grass Run – ett lopp som äger rum på ängarna längs med Tensta och Rinkeby. Deltagandet är gratis och man kan anmäla sig på plats innan starten klockan 14.00. Loppet startar under bron där Spånga Kyrkväg passerar den stora gräsmattan vid Spånga IP.

Under söndagens lopp fick alla som sprang utklädda glass på Spånga IP:s sportcafé. Poängen med att klä ut sig under ett lopp är att avdramatisera tävlingsmomentet. Många är oroliga över att komma sist. Det ska inte kännas som ett nederlag. Den som kommer sist har lyckats fullfölja loppet, och det är alltid en seger.

Först i mål var Mansib Rahman, som också vann det förra loppet. Sammanlagt tog han in sex poäng på Mårten Westberg [skrivande] som kom tvåa springandes utklädd till krigsguden Kratos. Trea kom fjolårets totalvinnare Bilal Cadimi. Efter dem tre var det en lucka på 1,5 minut innan Hanif Aziz, eller Super Marios bror Luigi, kom i mål som fyra. Femma kom Dracula, som egentligen heter Iannis Constantinidis. Sexa i mål var Elena Osokina, som alltmer ser ut att säkra totalsegern på tjejsidan. 

Mårten Westberg, Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

21 nya skidtränare på Spånga IP

I tisdags gick 21 lärare, fritidspedagoger och andra nyckelpersoner Rinkeby Runs tränarkurs tillsammans med Stockholms Hockeyförbund och Svenska Skidförbundet. De nya tränarna har nu tillgång till alla skidorna och skridskorna på Spånga IP. Det betyder att de på kort varsel kan gå dit och hålla skidåkning med elever på den egna skolan.

Järvas andra Duathlon hade en ”Dark Horse”

Jonathan Cederlund från Spånga TBK har nyligen återkommit från ett år på High school i det amerikanska löpar-paradiset Oregon. Han blev tävlingens oväntade segrare., en ”Dark Horse”.

”Var går gränsen för provokation?”

Den här gången snackar Avbytarbänken om bråket mellan Neymar och Alvaro. Och var går gränsen för provokation egentligen? Gareth Bale är aktuell för en återkomst till Tottenham och Aubameyang förlänger med Arsenal.

Barfotalöparen vann Tensta Rinkeby Grass Run i februari

Inför årets andra lopp i Tensta Rinkeby Grass Run sade Mårten Westberg (undertecknad) att han kunde kombinera deltagande med tidtagning: – För den här gången kommer ingen av er vara före mig i mål!