Skärmdump på politiker.
Stockholms stads blågröna politiker.

Stiftelsen Global Village anordnar ikväll ett digitalt möte med de ansvariga borgarråden i Stockholms stad. Ställ dina frågor till dem som bestämmer.

 

Medverkande:
Dennis Wedin, M, bostad- och fastighetsborgarråd
Joakim Larsson, M, stadsbyggnadsborgarråd
Anna König Jerlmyr, M, finansborgarråd
Katarina Luhr, MP, miljöborgarråd
Daniel Helldén, MP, trafikborgarråd
Jonas Naddebo, C, kultur- och stadsmiljöborgarråd

Samtalet leds av författaren och komikern Melody Farshing.

Här hittar du inbjudan och kan anmäla dig till mötet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tensta träff kan tvingas stänga redan nästa vecka

Nu avgörs framtiden för Tensta träff. Ikväll röstar Kulturförvaltningen om det bidrag som föreningen sökt för 2020 ska beviljas. Men i förslaget inför kvällens möte föreslås en budget på endast 50 procent av de sökta pengarna. Det räcker inte enligt Farida al-Abani som är verksamhetsledare för Tensta träff.  

Ebba Busch Thor tror på ”connecting people”

När Ebba Busch Thor kom till Järvaveckan talade hon inte om bristen på ”kristna värderingar i förorten”, som hon gjorde nyligen. Nu lät det annorlunda.  – För oss kristdemokrater är inte samhällsklass eller vilken del av världen du kommer ifrån det viktigaste.

Spisbrand i Tensta

Under söndagen fick räddningstjänsten rycka ut till Tensta. Det gällde en spisbrand i en lägenhet på Tisslingepland som resulterade i att en person fick söka vård.

Aysha Jones vill inte bli årets stockholmare

Aysha Jones avsäger sig nomineringen till public service-utmärkelsen Årets stockholmare. Orsaken är en annan nominering med SD-kopplingar. – Public service som ska vara för alla visar sig återigen inte vara för min svarta, svenska kropp, säger Aysha Jones.