Skärmdump på politiker.
Stockholms stads blågröna politiker.

Stiftelsen Global Village anordnar ikväll ett digitalt möte med de ansvariga borgarråden i Stockholms stad. Ställ dina frågor till dem som bestämmer.

 

Medverkande:
Dennis Wedin, M, bostad- och fastighetsborgarråd
Joakim Larsson, M, stadsbyggnadsborgarråd
Anna König Jerlmyr, M, finansborgarråd
Katarina Luhr, MP, miljöborgarråd
Daniel Helldén, MP, trafikborgarråd
Jonas Naddebo, C, kultur- och stadsmiljöborgarråd

Samtalet leds av författaren och komikern Melody Farshing.

Här hittar du inbjudan och kan anmäla dig till mötet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

HSB svarar på kritiken: Det är olyckligt och något vi beklagar

Vi håller helt med om att det dröjde alldeles för länge innan vi undersökte fuktskadan i lägenheten. Förvaltaren missade ärendet i sin mejl. Det är olyckligt och något vi beklagar. När hyresgästen hörde av sig igen i november och påminde tog vi tag i ärendet direkt.

Bjud in till fest

Studenterna som flyttat in i studentskrapan i Tensta centrum syns inte till.…

Sammanfattning av coronaläget på somaliska – Xoogta corona iyo talalka

Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinering. Sändningen handlar bland annat om att man nu har stoppat AstraZeneca vaccin helt, förutom för de som tidigare har fått AstraZeneca, därför att det finns uppgifter om att allvarliga biverkningar kan uppstå om man blandar olika vaccin. Dessutom information om att papperslösa som vill vaccinera sig ska vända sig till vårdcentraler. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.

Sammanfattning av coronaläget på somaliska – Xoogta corona iyo talalka

Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinering. Sändningen handlar om bland annat vaccinationsintyg och telefonlinjen för bokning av vaccintid. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.