Tidigt i morse fick polisen larm om att det låg en livlös man i ett källarutrymme i Rinkeby. Ganska snart konstaterades att mannen var död, rapporterar DN.

Larmet kom vid kvart i sex på tisdagsmorgonen. Polis och ambulans åkte till adressen och då konstaterades att mannen var död.

Mannen hade skador på kroppen som gör att polisen inte kan utesluta att han blivit utsatt för brott. En förundersökning om mord har inletts.

Platsen är avspärrad, tekniker är på väg till platsen. Under dagen ska en dörrknackning i området genomföras.

Uppdatering klockan 09:50
Polisen meddelar att en person är gripen i ärendet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stort intresse när Sveriges ambassadörer kom på besök

Ahmed Abdirahman från Global Village hälsade nio svenska ambassadörer välkomna till en fullsatt Tensta konsthall. – Sverige spelar en stor roll internationellt, i Afrika, Asien och Mellanöstern. Därför är det betydelsefullt att ni är här idag.

Ismet visar sina bilder när Tensta Centrum fyller 50 år

När Tensta Centrum firar 50 år kommer Ismet Kilincalp visa några av sina tusentals bilder. Han har fotograferat Tensta och Hjulsta i mer än tre decennier och i fyra dagar kommer bilderna att visas på stor duk inne i centrum.

Husby moské stänger också – ingen fredagsbön imorgon

Nu stänger även moskén i Husby.  – Ja, det blir ingen fredagsbön i Husby imorgon, säger Omar Sayed, kassör i församlingen.

Nu är tid för vattenlek

Igår, den första juni, fylldes plaskdammarna i Järva till stor glädje för många badsugna små.