Tensta Rinkeby Grass Run 2019 blev ett lopp i snöglopp. För tredje året i rad anordnades tävlingen och för tredje gången var det Tesfalem Mbazen som vann.
 
Tesfalem Mbazen från Husby är obesegrad i Tensta Rinkeby Grass Run. Även denna gång var Tesfalem starkast, men nu utmanades han länge av Mansib Rahman från Akalla.
Mansib leder den sammanlagda poängligan på 80 poäng före Mårten Westberg på 63 poäng och med 2018 års totalsegrare Bilal Cadimi som trea.
 
Bland tjejerna är 2018 års totalsegrare Elena Osokina i ledning med 23 poäng.
 
Resultat Tensta Rinkeby Grass Run 3:
 
  1. Tesfalem Mebazen 21.34, 33 poäng
  2. Mansib Rahman, 21,46, 27 poäng
  3. Mårten Westberg, 22,07, 21 poäng
  4. Bilal Cadimi, 22,52, 15 poäng
  5. Mohamed Faghani, 25,38, 9 poäng.
  6. Elena Osokina , 25,38, 7 poäng
  7. Iannis , 29,45, 4 poäng
  8. Noah, 30,01, 2 poäng
  9. Mikirl, 37,24, 1 poäng
Tensta Rinkeby Grass Run startar utanför Spånga IP kl 14 den första söndagen i varje månad. Nästa Tensta Rinkeby Grass Run är söndagen den 7 april. 
Mårten Westberg, Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Var går gränsen för provokation?”

Den här gången snackar Avbytarbänken om bråket mellan Neymar och Alvaro. Och var går gränsen för provokation egentligen? Gareth Bale är aktuell för en återkomst till Tottenham och Aubameyang förlänger med Arsenal.

Streetpep i Nydalsparken idag

Vi besökte Järva Streetpep i Nydalsparken i Tensta. Det skulle spelas amerikansk fotboll och handledare var Alex Berhane. Vi trodde att många ungar skulle komma och lira, men tyvärr finns det inte många här i orten som gillar amerikansk fotboll.

Hemmapremiär i strålande väder för Rinkeby United

Delad pott när Rinkeby United hade seriepremiär mot Boo FF hemma på Knutby BP. Matchen slutade 1-1 (0-0).

”Quaison Foundation är mycket mer än fotboll”

Under fotbolls-EM har landslagets matcher visats på storbildsskärm på Husby gård. Finalen kommer att visas där på söndag och arrangörer är Quaison Foundation. – Vi tog tillfället i akt när EM drog igång, men våra ambitioner sträcker sig långt utanför fotbollen, säger Poja Tahmi, en av de fem grundarna av Quaison Foundation.