Mötesklubba

Imorgon torsdag den 4 februari är det nämndmöten både i Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista. Politikerna kommer bland annat ta beslut om föreningsbidrag för 2021.

För att hålla nere smittspridningen av covid-19 är nämndmötena inte öppna för allmänheten, men det går att följa sammanträdena via länk. Detta innebär också att det inte blir möjligt för medborgarna att ställa några frågor till de närvarande politikerna.

På dagordningen för Rinkeby-Kistas nämndmöte står bland annat årets verksamhetsplan, Stockholms stads trygghetsprogram 2020–2023 och ett förslag om hur stadsdelen kan främja språkutvecklingen hos förskolebarn.

Totalt har 23 föreningar ansökt om cirka 8,5 miljoner kronor

Hela dagordningen finns här. Den öppna delen av sammanträdet kommer att livesändas från klockan 18.15 över denna länk.

Frågorna som kommer diskuteras i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd rör bland annat ett flertal ansökningar om föreningsbidrag. Totalt har 23 föreningar ansökt om cirka 8,5 miljoner kronor i bidrag. Nämnden har avsatt 1,4 miljoner för föreningsbidrag för 2021.

Hela dagordningen för mötet i Spånga-Tensta finns här. Sammanträdet går att följa live från klockan 18 via denna länk.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Den 31 juli blir 50 familjer i Tensta utan bostad

Sista juli kommer 50 barnfamiljer att sägas upp från sina lägenheter på Elinsborgsbacken 7 i Tensta. SHIS bostäder har inga ersättningslägenheter att erbjuda.  – Familjerna har ett eget ansvar, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell.

Sluta röka under ramadan

Under ramadan satsar stadsdelarna i Järva, tillsammans med moskéerna i området, på en anti-rökningskampanj. – Det är femte året vi gör det här och under pandemin är det viktigare än någonsin, säger Kajsa Björnson, preventionssamordnare i Rinkeby-Kista.

En vitklädd protest

Det var fullsatt i bänkraderna framför stora scenen när Jimmie Åkesson (SD)…

På Bridge är de redo att fira eid

Bridge är en plats där entreprenörerna får möjlighet att ställa ut sina varor i Kista Galleria. Under ramadan har försäljningen tagit fart och företagarna ser fram mot eidfirandet.