På flera håll runt om i landet omorganiseras vården för att på bästa sätt klara av coronakrisen. Det innebär en ökad efterfrågan på vissa yrken. I hela Järva anställs nu vårdbiträden och undersköterskor.

Både Spånga Tensta och Rinkeby Kista stadsdelsförvaltning annonserar efter vård och omsorgspersonal till äldreboenden, servicehus, hemtjänst, boendestöd, och grupp- och servicebostäder för personer med olika funktionsnedsättningar.

Anställningsformen är tidsbegränsad eller per timme och kraven utöver relevant utbildning eller erfarenhet är att de sökande ska kunna börja arbeta omgående och att de inte tillhör någon riskgrupp för covid-19. 

Tips: Idag måndag 30 mars bjuder Spånga Tensta stadsdelsförvaltning in till en rekryteringsträff klockan 10–15 på Stormbyvägen 2–4 i Spånga.

Annonsen för jobben i Rinkeby Kista finns här och den för Spånga Tensta hittar du här

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ungdomens Hus i Rinkeby stängt tills vidare

I söndags fick Ungdomens Hus i Rinkeby besök av fyra maskerade män.…

Förändringar i lokalbevakningen när Mitt i och Direktpress blir en

I slutet av förra veckan kom beskedet att lokaltidningarna Direktpress och Mitt i blir en. Det är Direktpress moderbolag Ge-Te Media AB som har köpt Mitt i, med följden att stockholmarna framöver endast kommer få en lokal gratistidning på papper.

Läslandet kommer till Rinkeby

På sportlovet smyger Läslandet igång en verksamhet i Rinkeby Folkets Hus och kommer finnas där varje fredag. Läslandet är en del av Läsfrämjarinstitutets verksamhet och riktar sig till barn mellan 3 och 11 år och deras vuxna.

De som fattar besluten om Reactor har inte pratat med oss

Fatuma Yussuf är 20 år och var med när Reactor tvingades flytta från huset vid Kvarnbacka fotbollsplan till lokalen i Husby centrum. – De sade att de värnade oss tjejer, men de lyssnade inte alls på det vi sade.