På flera håll runt om i landet omorganiseras vården för att på bästa sätt klara av coronakrisen. Det innebär en ökad efterfrågan på vissa yrken. I hela Järva anställs nu vårdbiträden och undersköterskor.

Både Spånga Tensta och Rinkeby Kista stadsdelsförvaltning annonserar efter vård och omsorgspersonal till äldreboenden, servicehus, hemtjänst, boendestöd, och grupp- och servicebostäder för personer med olika funktionsnedsättningar.

Anställningsformen är tidsbegränsad eller per timme och kraven utöver relevant utbildning eller erfarenhet är att de sökande ska kunna börja arbeta omgående och att de inte tillhör någon riskgrupp för covid-19. 

Tips: Idag måndag 30 mars bjuder Spånga Tensta stadsdelsförvaltning in till en rekryteringsträff klockan 10–15 på Stormbyvägen 2–4 i Spånga.

Annonsen för jobben i Rinkeby Kista finns här och den för Spånga Tensta hittar du här

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Folkets Husby har blivit med läsebibliotek

För två veckor sedan slog Folkets Husby upp portarna för sitt läsebibliotek. Nu kan besökare läsa alltifrån fack- till skönlitteratur när de besöker huset.

Domen för mordet på pizzerian i Rinkeby överklagas

Idag kom domen mot den 17-åring som misstänks för mordet på pizzerian…

Helya Riazat på Järvaskolan är Framtidens kvinnliga ledare

För femtonde året i rad korar Sveriges chefsorganisation Ledarna Framtidens kvinnliga ledare. Årets vinnare är Helya Riazat, medgrundare av och rektor på Järvaskolan. – En god ledare måste leva som den lär, säger Helya Riazat.

Akropols A-lag tvingas lägga ner

Riksidrottsförbundets generalsekreterare hjälpte till. Basketförbundets generalsekreterare hjälpte till, men det gick ändå inte. Akropols A-lag ”Rinkebys stolthet” läggs ner.