Femte Rinkebybron avstängd
Femte Rinkebybron avstängd

Gångbron i Rinkeby som skadades förra veckan när en lastbil körde in i den är fortfarande avstängd, tio dagar efter olyckan.

Trafikkontoret sade först att bron troligtvis skulle öppna igen fredagen den 30 april, men så blev det inte. I stället meddelade de igår onsdag att bron behöver repareras och att de ska börja med det så snart som möjligt.

När reparationerna beräknas vara klara så att bron kan öppna igen är fortfarande oklart.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

BKB Bussenhus ställer in höstens träningar

BK Bussenhus kommer inte bedriva någon pojk- och ungdomsverksamhet i Tensta höst och på obestämd tid. Orsaken är den senaste tidens skjutningar.

Modeveckan avslutades med vernissage på Tensta konsthall

Modeveckan under påsklovet på Tensta konsthall avslutades i fredags med vernissage. Temat var remake design och deltagarna fick lära sig olika metoder i att återskapa plagg. – Ungdomarna hade verkligen ett hållbarhetstänk. Någon klippte exempelvis ut ett tyg och skapade en topp av det, och använde sedan restbitarna till att göra en väska, säger Felicia Åström, en av ledarna i kursen.

Ortens bästa poet har dragit igång

Den första deltävlingen av Ortens bästa poet avgjordes i Tensta i söndags.…

Boxarna i Tensta oroar sig för framtiden

Förvaltningens chefer kom en dag till Tensta boxningsklubb och meddelade att en ny vägg skulle byggas. Nu har klubben förlorat 55 kvadratmeter träningsyta. – Det är förödande för hela verksamheten, säger Aram Heshi, som har en son som boxas i klubben.