Femte Rinkebybron avstängd
Femte Rinkebybron avstängd

Gångbron i Rinkeby som skadades förra veckan när en lastbil körde in i den är fortfarande avstängd, tio dagar efter olyckan.

Trafikkontoret sade först att bron troligtvis skulle öppna igen fredagen den 30 april, men så blev det inte. I stället meddelade de igår onsdag att bron behöver repareras och att de ska börja med det så snart som möjligt.

När reparationerna beräknas vara klara så att bron kan öppna igen är fortfarande oklart.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu lättas riktlinjerna för vaccinerade – får kramas

Nu får personer som har fått sin första vaccindos krama och träffa andra människor inomhus, och gemensamma aktiviteter inom äldrevården återupptas. Samtidigt är smittspridningen fortsatt hög i Sverige och ingen vikande trend syns på nära håll.

Många deltog i minnesstunden i Rinkeby

Fältare och medborgarvärdar, från förvaltningen och olika samverkande organisationer, samlades med ungdomar och anhöriga för en minnesstund efter den senaste dödsskjutningen i Rinkeby.

Ett äldreboende i Akalla granskas vidare av IVO

Äldreboendet Persikan i Akalla har drabbats hårt av coronaviruset och nu ska verksamheten granskas ytterligare av myndigheten IVO, Inspektionen för vård och omsorg. – Jag välkomnar det och tycker att det är jättebra, säger Elisabet Keussen, VD för Kavat Vård AB.

Rädda Barnens sommarbuss har plats för flera barn

Klockan 9 på morgonen samlas 16 barn i åldrarna 10-12 år vid Husbygårdsskolan där Rädda Barnens sommarbuss väntar. Varje dag åker de på heldagsutflykt. – Vi fortsätter nästa vecka och det finns plats för flera barn, säger Sakariya Hirsi, som är ansvarig för Rädda Barnens sommarverksamhet i Rinkeby-Kista.