Tensta Rinkeby Grass Run.

2020 blev Jonis Serry från Rinkeby tvåa i Tensta Rinkeby Grass Run bakom kompisen från Rinkeby, Janis Constantin.
Bland tjejerna blev Johanna Granhällen från Bromsten tvåa bakom de tre senaste årens suverän, Elena Osokina från Akalla.

För andraplatserna fick Jonis och Johanna ingenting medan ettorna, som vanligt vann 10.000 kronor.

Det är grymt, men inte lika grymt som 2019 när Mansib Rahman ledde serien hela året och inför sista loppet hade fem poäng ner till tvåan. Efter loppet var Mansib en enda poäng efter, och gick alltså lottlös från prisutdelningen.

I ett sådant läge finns risken att tvåorna tappar sugen, men 2021 har fjolårets tvåor istället visat var skåpet ska stå. Båda tränar 8-10 pass i veckan och båda har nu två raka segrar bakom sig. Därmed har de byggt upp ett litet försprång inför mars månads lopp, den 7 mars.

Ännu är det inte för sent för nya utmanare att ta upp kampen om prispengarna.

Mårten Westberg, Rinkeby Run
Tensta Rinkeby Grass Run.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Restriktionerna förlängs och lättnaderna dröjer

Restriktionerna för restauranger och affärer förlängs till den 3 maj och de väntade lättnaderna för kultur-, sport- och nöjesarrangemang dröjer. – Budskapet är det samma. Håll i, håll ut. Läget är allvarligt. Jag vill återigen be om en rejäl kraftansträngning, sade statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens igår.

Bombskyddet på plats i Rinkeby

På torsdagseftermiddagen var det stort polispådrag på Axbyplan i Rinkeby. Nationella bombskyddet var på plats för att undersöka ett misstänkt föremål i en väska i en källarlokal.

Skjutning i Tensta igår kväll

Sent på söndagskvällen, vid 23.25,, fick polisen larm om skottlossning i Tensta. En skadad person påträffades på platsen och fördes till sjukhus.

Nytt avtal mellan staden och discgolfparken

rhandlingar. Men Mats Löf som grundat och driver Järva Discgolfpark är dock inte nöjd med det nya avtalet som ska gälla i tio år. – Vi förlorar tio hektar parkmark i och med det nya avtalet, säger han till Nyhetsbyrån Järva