Polishelikopter

Larmet kom strax efter halv tre på måndag eftermiddag. En kvinna kom in till vårdcentralen i Rinkeby och sade att hon hade blivit skjuten.

 – Någon har sannolikt skjutit henne med ett luftvapen och träffat henne, sade polisens presstalesman Mats Eriksson till Aftonbladet.

Fyra polisbilar med påslagna sirener och en helikopter hovrade ovanför Rinkeby centrum på eftermiddagen. 

Polisen rubricerar anmälan som grov misshandel.
Polisen söker efter gärningspersonen. Ingen har gripits. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ordningsvakter och trygghet diskuterades på nämndmötet

De mobila ordningsvakternas arbete och den nya trygghetsstrategin diskuterades under den första timmen i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd på torsdagskvällen.  – Jag tror på ökad närvaro av uniformerad personal och fler kameror, sade Ole-Jörgen Persson, M.

Somalias utrikesminister besökte sina landsmän i Järva

Somalias utrikesminister Ahmed Isse Awad har varit på officiellt besök i Sverige. Under sitt besök passade han även på att träffa sina landsmän på ett möte i Kista Träff.

Streetpep i Nydalsparken idag

Vi besökte Järva Streetpep i Nydalsparken i Tensta. Det skulle spelas amerikansk fotboll och handledare var Alex Berhane. Vi trodde att många ungar skulle komma och lira, men tyvärr finns det inte många här i orten som gillar amerikansk fotboll.

”Vi är många som inte får sommarjobb i år”

I år sökte 1598 ungdomar sommarjobb i Rinkeby-Kista, men bara 1110 får jobb.   – Jag fick inget sommarjobb i år, och många av mina kompisar inte heller, säger Halima Mohamed, 18 år.