Under söndagseftermiddagen fick larmcentralen uppgifter om en brand i Rinkeby. 

Vid 15-tiden ryckte räddningstjänst, polis och ambulans ut till Rinkeby efter larm om en brand i en källare. Väl på plats konstaterade man att det inte rörde sig om en brand, däremot fann man rök i fastighetens trapphus. I nuläget finns det inga uppgifter om att några personer ska ha skadats.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Som United FF vann derbyt mot rivalerna från Husby

Matchen mot Husby FF blev mycket intensiv.  – Vi spelade för vår överlevnad mot ett lag i toppen, våra rivaler från 164. Men vi har ännu inte förlorat mot Husby i en tävlingsmatch, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Före detta elever om Hjulsta Grundskola

– Att våra småsyskon inte känner någon skollust alls och att 80 procent av skolpersonalen gått emot skolledning säger mycket, säger Kafia Nur. Före detta elever från Hjulsta Grundskola är ännu en röst som genom en namninsamling gör uppror mot skolans ledning.

Ska handlarna i Tensta centrum tvingas flytta?

Fem av företagarna i Tensta centrum har sagts upp och erbjudits ett sämre hyresavtal.  – Vi har arbetat här länge, sju dagar i veckan, och nu slänger de bara ut oss. Har vi inga rättigheter här i Sverige, undrar Mohammed Said Ibrahim.

Pride i Järva 2021

I dag börjar Prideveckan i Stockholm, som pågår mellan den 2 augusti till och med den 8 augusti. I Järva uppmärksammas veckan av både Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltningar som bjuder på program med olika aktiviteter.