Minnesstund i Hjulsta för 20-åringen som dog i häktet. Bild: Macarena De la Cerda

På onsdagskvällen anordnades en minnesstund i Hjulsta för den 20-årige man som avlidit i häktet i Sollentuna. Vänner och anhöriga samlades för att minnas och sörja tillsammans.

Det var på onsdagsmorgonen som mannen hittades livlös i cellen i häktet i Sollentuna. Personalen gav honom hjärt- och lungräddning, men hans liv gick inte att rädda.

Förundersökningsledaren hos polisen, Lennart Johansson, säger till Aftonbladet, att inget tyder på brott, men att ärendet ska utredas. Cellen har spärrats av för teknisk undersökning och kroppen ska obduceras.

Enligt uppgifter i media skulle mannen infinna sig vid en rättegång idag, torsdag.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Trafikverket spränger i Akalla

Boende i Akalla kan från och med nästa vecka påverkas av sprängningsarbeten från bygget av Förbifart Stockholm, meddelar Trafikverket.

I morgon drar Järvaveckan igång

Den 2 – 6 juni sänds Järvaveckan digitalt. I fjol ställdes Järvaveckan…

Spånga-Tensta: Fördelningen av föreningsbidragen 2019

Stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta fördelar 1,8 miljoner i föreningsbidrag, om förvaltningens förslag antas vid stadsdelsnämndens möte på torsdagskvällen. Det är mindre pengar än förra året, men tre gånger så mycket som i Rinkeby-Kista.

Misstänkt grov våldtäkt i Rinkeby

Strax före midnatt, natten till tisdag, fick polisen larm om att en grov våldtäkt ska ha inträffat på en parkering i centrala Rinkeby.