Järvas entrenörer

I söndags var det sista dagen för inlämning av idéer till tävlingen Järvas Entreprenör.  På en månad skickades över 120 idéer till affärsverksamhet in till tävlingen.

Bland alla inkomna förslag finns en blandning av tjänster, innovativa produkter och samhällsförändrande initiativ.

Nästa steg i processen är att alla deltagare erbjuds en intensivutbildning i affärsutveckling av företaget Hjärna.Hjärta.Cash. som står bakom tävlingen.

Efter utbildningen ska alla deltagare ha utvecklat sin affärsidé till en affärsplan som de presenterar för en stor grupp av investerare och entreprenörer. I december kommer en vinnare att koras, som får 100 000 kronor och stöd för att förverkliga sin idé.

Järvas Entreprenör är en nystartad tävling i syfte att stimulera och locka fram innovativa och kreativa idéer från lokalsamhället.

Manel Rodrick
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Man misshandlad i Tensta ikväll

På lördagskvällen blev en man misshandlad utomhus i Tensta. Mannen blev skadad med ett vasst föremål och fördes med ambulans till sjukhus.

Ansvarig politiker: Ambitionen är att rulltrapporna ska fungera

På SL:s presstjänst var de stillastående rulltrapporna i Rinkeby inget prioriterat ärende, men vad säger de ansvariga politikerna? Tomas Eriksson är miljöpartist och första vice ordförande i SL och Trafiknämnden samt ordförande i Trafiknämndens tillgänglighets- och framkomlighetsberedning. 

Lägenhetsbrand i Rinkeby

Stort pådrag när det började brinna i en lägenhet på Sunnanbyplan under onsdagskvällen. Polis, brandkår och ambulans kom till platsen men ingen skadades allvarligt.

”Paradiset ligger under din mammas fötter”

Byn never talks i Rinkeby Folkets Hus blev en succé med byns ”moster” Ardo Warsame och musikproducenten Hasti B. Det blev ett samtal om ungdomar, om mammor och om medias bild av Rinkeby.