Blå huset i Tensta.

En man misshandlades av en grupp maskerade unga män inne på Blå Huset i Tensta i lördags. Ambulans tillkallades och den misshandlade mannen fördes till sjukhus.

Mannen som kom in till Blå Huset följdes av en grupp maskerade män, som sedan misshandlade honom.

 – Blå Huset är en verksamhet som drar till sig många, och det ska den göra, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell, som tillsammans med nämndens ordförande, Ole-Jörgen Persson, besökte Blå Huset efter händelsen.

 – Men Blå Huset ska vara en trygg plats, och en förutsättning för det är att vi från staden, personalen och polisen har samma förhållningssätt. Det finns fortfarande en otydlighet här. säger Fredrik Jurdell.

Polisen utreder händelsen som misshandel. 

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Man skjuten till döds i Hjulsta i natt

Strax före midnatt fick polisen larm om skottlossning i Hjulsta. En skottskadad man på träffades, som senare under natten avled.

Tjejer, fotboll och podprat på internationella kvinnodagen

Idrottsförvaltningen stod för firandet av internationella kvinnodagen på Spånga IP, tillsammans med fotboll för tjejer, Galdem A Talk och Sveriges bästa futsalsspelare Daniella Chamoun.

Ny konst av Järvas unga på Kista busstorg

Du som passerar Kista busstorg kommer till och med mars kunna ta del av en ljusinstallation som skapats av ungdomar i området.

”Nu måste något göras åt toalettkaoset i Akalla by!”

Med hänvisning till de anställdas arbetsmiljö stängs toaletten i stallet på 4H-gården i Akalla By. Problemen har påtalats i flera år till ansvariga på trafikkontoret i Stockholms stad utan att något har hänt.