Den man från Rinkeby som sedan mitten av juni sitter häktad misstänkt för våldtäkt och sexuella övergrepp mot barn är fortsatt häktad, skriver polisen på sin hemsida.

Den huvudmisstänkte är häktad för misstankar mot fem målsägare, alla barn. Mannen är även misstänkt för grovt barnpornografibrott och sexuellt ofredande.

– Det här är ett högprioriterat ärende och en stor resurs hos polisen arbetar med detta. Skälet till att utredningen tar tid är att utredningen är omfattande, bland annat är det stora beslag som ska gås igenom och granskas. Så det är inte omöjligt att vi kan hitta fler målsägare, säger Charlotte Qvandt, utredare på polisen i Stockholm.

Enligt vad polisen uppger har den huvudmisstänkte har agerat utan medverkan av någon annan person.

En ny häktningsförhandling är planerad till den 18 augusti.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

18-åring död efter skjutning

En ung man avled inatt på sjukhus efter att ha blivit allvarligt skottskadad på tisdagskvällen i Hjulsta. Sex personer har gripits och en förundersökning om mord är inledd.

Eid al-adha firades på Husby gård

Eid-bönen hölls i Husby Gård i år, men på grund av risk för regn valde många att be hemma. Trots detta var det många som kom.

Ett viktigt steg mot demokratiska och fria val i Somalia

Somalias president Mohamed Abdullahi Moahmed (Farmajo) har undertecknat en federal vallag som banar iväg för ett flerpartisystem och en möjlighet att landet håller sitt första fria val på 50 år.

Rädda Reactor x 3

1) ÖPPET BREV TILL STADSDELSDIREKTÖREN OCH POLITIKERNA I RINKEBY-KISTAS STADSDELSNÄMND   Vi har…