Den man från Rinkeby som sedan mitten av juni sitter häktad misstänkt för våldtäkt och sexuella övergrepp mot barn är fortsatt häktad, skriver polisen på sin hemsida.

Den huvudmisstänkte är häktad för misstankar mot fem målsägare, alla barn. Mannen är även misstänkt för grovt barnpornografibrott och sexuellt ofredande.

– Det här är ett högprioriterat ärende och en stor resurs hos polisen arbetar med detta. Skälet till att utredningen tar tid är att utredningen är omfattande, bland annat är det stora beslag som ska gås igenom och granskas. Så det är inte omöjligt att vi kan hitta fler målsägare, säger Charlotte Qvandt, utredare på polisen i Stockholm.

Enligt vad polisen uppger har den huvudmisstänkte har agerat utan medverkan av någon annan person.

En ny häktningsförhandling är planerad till den 18 augusti.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Många är rädda för att slängas ut på gatan”

Fadwa Aqel har träffat flera av de 50 familjer som bor i SHIS bostäder på Elinsborgsbacken 7 i Tensta. Men ingen av dem vill träffa media.  – De är rädda, helt enkelt, säger Fadwa Aqel, projektkoordinator på Studiefrämjandet.

Minnesstund i Tensta igår kväll

En stor minnesstund hölls i igår kväll för pojken som dog efter tisdagens skjutning i Tensta centrum. – Det är klasskillnader som gör att ungdomarna dör, säger Fatuma Mohamed, som hörde skotten när hon var på väg hem.

Boxarna i Tensta oroar sig för framtiden

Förvaltningens chefer kom en dag till Tensta boxningsklubb och meddelade att en ny vägg skulle byggas. Nu har klubben förlorat 55 kvadratmeter träningsyta. – Det är förödande för hela verksamheten, säger Aram Heshi, som har en son som boxas i klubben.

Cordobaskolans VD är en av näringslivets mäktigaste kvinnor

När näringslivets mäktigaste kvinnor listas i Dagens Industri finns Cordobaskolans grundare och VD Ulla Parkkinen med. Hon fick pris som årets entreprenör.  –  Priset är till alla dessa kvinnor som står bakom mig.