Järvabadet har nog varit sommarens största succé, men den sista augusti stänger man för hösten. Men den som vill fortsätta spela vattenpolo kan göra det i Husbybadet i höst.

Det har bubblat av badglädje i vattnet hela sommaren. Spårvägens simskola för barn var väldigt lyckad, men frågan är om inte Stockholms Kappsimningsklubbs satsning på vattenpolo har varit ännu populärare. Bollen har oavbrutet studsat fram och tillbaka mellan de två vattenpolo-målen i Järvabadets grunda bassäng.

Beyla och Samuel är två av tränarna som har lett vattenpolon. 
Beyla berättar att hon har upplevt polon på Järva som något lustfyllt och välkomnande.
 – Alla har varit välkomnande mot andra, oavsett ålder, kön och
etnicitet och det har gjort mig som tränare väldigt glatt berörd.

Nu håller Beyla tummarna för att några snappat upp sporten och vill börja
spela med vattenpolo till hösten. Samuel håller med:
 – Ja, det har varit roligt att få se alla barn och ungdomar bli så engagerade i vattenpolo.

I höst har de vattenpolo i Husbybadet, med start 7 oktober :
Onsdag 17:00-19:00
Lördagar 08:00-10:00.

För att delta måste man kunna simma minst 25 meter. Deltagaravgift är normalt 1750 kr, men hösten 2020 kostar det bara 100 kr.

Mårten Westberg

Du kan boka aktivitet här – välj Poolkampen – Husby.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Jonas Olsson på Avbytarbänken

Över 200 Premier League matcher, 25 A-landskamper och numera expert i TV-rutan. Jonas Olsson gästar Avbytarbänken. De snackar bland annat om hans nioåriga karriär i den högsta divisionen i England, svenska landslaget, tränare, spelare och mycket mer.

Kellermans konst i Husby konsthall till den 2 maj

Egentligen skulle utställningen heta Känslor, trivialiteter och annat krafs. – Men på affischen blev det Människor, trivialiteter och annat krafs. Det blev fel, men det gör ingenting, säger Gudrun Kellerman på telefon från byn Knäred i Halland.

Said Ali dömdes i tingsrätten

Idag föll domen. Said Ali dömdes till 1500 i böter för bilbältesförseelse av en enig tingsrätt. – Det var väntat, säger han.

Sveriges bäste tennisspelare vill komma till Järva

Den 3-7 och 10-14 augusti är det Idrottscamp i Hjulsta och i Tensta. När Stockholms Idrottsförbund förberedde programmet kom en oväntad förfrågan om att få hjälpa till. Det var Mikael Ymer som frågade, Sveriges bäste tennisspelare just nu.