Stort pådrag när det började brinna i en lägenhet på Sunnanbyplan under onsdagskvällen. Polis, brandkår och ambulans kom till platsen men ingen skadades allvarligt.

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen larmades räddningstjänst till en adress på Sunnanbyplan i Rinkeby. Det blev en stor utryckning med flera brandbilar, polispiketer och ambulans.

Orsaken var en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polisen spärrade av området och höll förhör med personer som befann sig på platsen. Ingen misstanke om brott fanns vid niotiden och ingen människa uppgavs vara allvarligt skadad.

Anna Nygård

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Beslut i stadshuset om nytt bostadskvarter i Kista

I eftermiddag samlas Stockholm stads fullmäktige för att fatta beslut om byggande av ett nytt bostadsområdet i Kista. Kista Äng föreslås få 1600 nya bostäder, mest bostadsrätter, en f-6-skola och flera förskolor. Vänsterpartiet har reserverat sig mot beslutet.

Jo, Olga Tokarczuk kommer visst till Rinkeby!

Nya besked, författaren Olga Tokarczuk kommer till skolelevernas Nobelfest på Rinkeby bibliotek. Enligt hennes officiella Facebooksida så var det ett missförstånd att hon inte skulle komma.

Möt Nooshi Dagostar på Zoom imorgon

Imorgon den 25 februari gästar Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dagostar ett digitalt Town Hall Meeting som arrangeras av Stiftelsen The Global Village.

Två gripna efter misstänkta mordförsök i Kista

På påskafton skedde två misstänkta mordförsök i Kista. Först hittades en ung man med allvarliga skador i ett bostadsområde nära centrum. Och sedan anträffades en man med svåra stickskador i Kista galleria.