Stort pådrag när det började brinna i en lägenhet på Sunnanbyplan under onsdagskvällen. Polis, brandkår och ambulans kom till platsen men ingen skadades allvarligt.

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen larmades räddningstjänst till en adress på Sunnanbyplan i Rinkeby. Det blev en stor utryckning med flera brandbilar, polispiketer och ambulans.

Orsaken var en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polisen spärrade av området och höll förhör med personer som befann sig på platsen. Ingen misstanke om brott fanns vid niotiden och ingen människa uppgavs vara allvarligt skadad.

Anna Nygård

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

165 nya lägenheter planeras i Kista

Om-och tillbyggnad i kvarteret Reykjavik, som ligger intill Stadsdelsförvaltningens kontor på Borgarfjordsgatan nära Kista centrum är på plansamråd, vilket är första steget i att ge allmänheten möjlighet att tycka till.

Delta i Rinkebys största konstutställning någonsin!

Har du gjort någon teckning eller målning som du vill visa upp? Då kan du lämna den i lådan i entrén till Rinkeby Folkets Hus. I höst blir det en mycket stor konstvisning där vi blandar verk av kända och helt okända konstnärer. Lämna din konst till Rinkebys, kanske Sveriges, största konstutställning någonsin.

Folkets Husbys nya ordförande heter Dilan Aksoy

– Det känns jättebra, och jag tackar ödmjukt för förtroendet. Folkets Husby är en så viktig mötesplats.På senaste årsmötet blev Dilan Aksoy vald till ny ordförande i styrelsen för Folkets Husby.

Amal vill skapa ett ortens parlament

Hon såg annonsen om demokratiprojektet i Rinkeby. – Jag var klar med…