Tidigt på måndagsmorgonen hittades en man skadad utomhus i Tensta. Polis och ambulans kallades, men mannen avled på platsen av sina skador.

Larmet kom till polisen tre minuter över sex på morgonen. En person på väg till jobbet hittade en man allvarligt skadad utomhus.

Polis och ambulans kallades till platsen och hjärt- och lungräddning påbörjades. Men mannen var så allvarligt skadad att han avled.

Mannen identifierades senare under morgonen. Det rör sig om en man i vuxen ålder.

Dörrknackning sker i området för att inhämta information som kan vara relevant för utredningen.  

Flera poliser befinner sig i området för att besvara frågor från allmänheten och för att inhämta uppgifter till brottsutredningen. En inventering av allt tillgängligt material från övervakningskameror i området pågår och analyseras.

Texten har uppdaterats.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Ska de stänga? Oj, det har jag inte hört. Himla tråkigt”

Många av dem som besökte Erikshjälpen i Spånga blev ledsna när de fick veta att Erikshjälpen ska stänga i slutet av september.  – Ska de stänga? Oj, det har jag inte hört. Det är himla tråkigt, säger Sture Mittermaier.

Tensta har ett skolbibliotek i världsklass

Enbacksskolan i Tensta prisas igen. Den här gången är det skolans bibliotek som fått utmärkelsen ”skolbibliotek i världsklass” av fackförbundet DIK. 

”Det är bortkastade pengar”

Avraam Lazaridis är rinkebybo och vice ordförande i Rinkeby-Kista råd för funktionshinderfrågor. Han har sett den nya trappan i Rinkeby,  – Det ser inte bra ut alls, den är inte tillgänglig. Det är bortkastade pengar. 

P4 hade frukostseminarium om den lokala journalistiken

Sveriges Radio anordnade frukostseminarium på onsdagsmorgonen om lokal journalistik under rubriken Min lilla stad – om hur den lokala storstaden bevakas av medierna. Nyhetsbyrån Järvas chefredaktör Kerstin Gustafsson Figueroa var en i panelen.