Tensta simhall.

Tjejer mellan 13 och 19 år har nu chansen att lära sig paddla kajak i Tensta simhall. De som hellre, eller kanske också, vill träna kickboxning, kan göra det på samma ställe.

I morgon, fredag den 21 maj, är sista chansen för tjejer att anmäla sig för att få testa att paddla kajak med professionella instruktörer. På tisdag i nästa vecka, den 25 maj, kommer professionella instruktörer från Järfälla Kanot & Rodd Klubb att lära ut grunderna i hur man paddlar kajak.

De tjejer som deltar har förtur att få följa med och paddla när Hjusets fritidsgård anordnar en utflykt i sommar. De som vill vara med träffas på Hjuset kl 17.30 för fika och genomgång. Alla måste ta med sig badkläder och handduk.

Kickboxning och funktionell träning i Tensta simhall är på onsdagar kl. 17.00-18.30 och pågår till och med den 9 juni. Träningen leds av erfarna instruktörer; Nada håller i kickboxningen och Asma den funktionella och flexibla träningen.

Det är fältassistenterna i Spånga-Tensta som bjuder in till denna tjejträning. Alla deltar på sin nivå och kan vara med oavsett tidigare träningserfarenhet.

Bilder: Nyhetsbyrån Järva och Pixabay

Källa: Idrottsförvaltningen

Här är Nada Idris (t.h.) tillsammans med Ilham Aman, som tillsammans driver kickboxningsklubben Västerort Kampsport
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Högsta Domstolen tar inte upp Al-Azhar-målet

Högsta domstolen beviljar inte prövningstillstånd i målet som rör den muslimska friskolekoncernen Al-Azhar. Hovrättens domar mot de fyra personer, som tidigare suttit i styrelsen för skolans stiftelse, står fast.

Discgolf på lånad tid

När Järva DiscGolfPark stängde för säsongen i höstas hade de inte längre något avtal med Stockholms stad. Discgolfbanan blev vräkt och begravningsplatsen skulle börja byggas. Men nu spelas det discgolf i parken som aldrig förr.

Varför stängdes akuten i Tensta?

Inga lediga läkartider att boka och akuten är stängd. Tenstaborna är missnöjda med vårdcentralen. Därför intervjuade Nyhetsbyrån Järva verksamhetschefen Karina Hanaeus.

Informationskampanj om corona på flera språk i Järva

Region Stockholms informationskampanj Stanna hemma om du är sjuk vill nå så många som möjligt med viktig information för att minska smittspridningen av coronavirus, skydda äldre och alla andra riskgrupper.