Polishelikopter

Den unge man som sköts i Rinkeby igår kväll har avlidit av sina skador, uppger polisen.

Polisen söker efter en eller flera gärningspersoner som uppges ha lämnat platsen på elsparkcyklar. Flera ambulanser och en ambulanshelikopter ryckte ut till centrala Rinkeby strax efter klockan 23 på måndagskvällen. Ambulanshelikoptern lyfte sedan klockan 23.34. Polisen utreder händelsen som försök till mord.

Ingen misstänkt är ännu gripen.

Texten har uppdaterats.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Snart blir det ännu dyrare att åka kollektivt med SL

Nytt år, ny prishöjning tycks vara SL:s melodi. För femte året i rad höjs nu priset på månadskortet. 950 kronor kommer det kosta från och med tisdag nästa vecka.

Aktionsgruppen Sthlm Mot Hat mobiliserar för trygghet i helgen

Imorgon planeras en hataktion från en grupp partirepresentanter i det danska högerextrema partiet Stram Kurs. Planen är att åka runt mellan Stockholmsförorter och bränna koraner. Därför planerar aktionsgruppen Sthm mot hat en motaktion för att motverka oroligheter och bygga trygghet under helgen.

Trafikfrågor och utförsäljningar på dagordningen i Spånga-Tensta

Även politikerna i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sammanträder imorgon torsdag. Mötet börjar klockan 18 och kommer att livesändas.

Ingen snöröjning på Visbyringen i Rinkeby

Ingen snöröjning görs på Visbyringen i Rinkeby. Avram Lazaridis, vice ordförande i Funktionshinderrådet i Rinkeby-Kista, meddelar att det är hopplöst att ta sig fram.