Vi söker annonssäljare

Vi söker dig som vill jobba som annonssäljare åt Järvas egen lokaltidning. Vi tror att du är en säljare med rötterna i Järva eller kanske en student med bra koll på området. Du vill tjäna extra pengar och samtidigt bidra till en rättvis bevakning av orten.

Nyhetsbyrån Järva har nu funnits i lite över ett år och drivs fortfarande av ideellt arbete. Målet är dock att få in pengar i verksamheten för att kunna fortsätta producera journalistik av hög kvalitet. Därför har vi nu börjat ta in annonser, men för att bli mer effektiva behöver vi hjälp med att sälja annonsplatser.

Stämmer du eller någon du känner in på beskrivningen ovan? Då har du chansen att vara med och skapa den lokaltidning som våra områden förtjänar!

Mejla din ansökan till redaktionen@nyhetsbyranjarva.se. Vi hanterar alla ansökningar löpande i augusti.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Äntligen möjligt att boka bröllopsfest igen!

Glädjen i Saffaa’s Kök & Event i Akalla är på topp nu när regeringens restriktioner för allmänna sammankomster avvecklas från och med den 29 september 2021. Redan ikväll öppnar de sin festsal för bokningar.

Anmäl dig till Nyhetsbyrån Järvas kurs i lokaljournalistik

Trött på medias rapportering från orten? Är du intresserad av vad som händer i samhället? Tycker du om att skriva? Vill du bli reporter i Järva? Gå en grundkurs i praktisk lokaljournalistik!

Kulan i handen på Rinkeby Biljard

Italiensk glass, spaghetti och italiensk bokföring känner många till. Men få har koll på italiensk Bocetta – en variant på biljard som spelas med händerna och även i Sverige. Bland annat i en stor och rymlig källarlokal vid Rinkeby Torg, där Dawit Bereket nyligen öppnade Rinkeby Biljard.

Hassan fixar allt – nästan!

Databutiken i Rinkeby fyller snart 30 år. – Jag står här bakom disken och hjälper folk med elektronikreparationer och tillbehör och fixar det mesta, säger Hassan Farzaneh och ler.