Vi söker annonssäljare

Vi söker dig som vill jobba som annonssäljare åt Järvas egen lokaltidning. Vi tror att du är en säljare med rötterna i Järva eller kanske en student med bra koll på området. Du vill tjäna extra pengar och samtidigt bidra till en rättvis bevakning av orten.

Nyhetsbyrån Järva har nu funnits i lite över ett år och drivs fortfarande av ideellt arbete. Målet är dock att få in pengar i verksamheten för att kunna fortsätta producera journalistik av hög kvalitet. Därför har vi nu börjat ta in annonser, men för att bli mer effektiva behöver vi hjälp med att sälja annonsplatser.

Stämmer du eller någon du känner in på beskrivningen ovan? Då har du chansen att vara med och skapa den lokaltidning som våra områden förtjänar!

Mejla din ansökan till redaktionen@nyhetsbyranjarva.se. Vi hanterar alla ansökningar löpande i augusti.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Dags för Nyhetsbyrån Järvas kurs i lokaljournalistik

Trött på medias rapportering från orten? Är du intresserad av vad som händer i samhället? Tycker du om att skriva? Vill du bli reporter i Järva? Gå vår grundkurs i praktisk lokaljournalistik!

Äntligen möjligt att boka bröllopsfest igen!

Glädjen i Saffaa’s Kök & Event i Akalla är på topp nu när regeringens restriktioner för allmänna sammankomster avvecklas från och med den 29 september 2021. Redan ikväll öppnar de sin festsal för bokningar.

Grundkurs i praktisk journalistik

Vill du bli lokalreporter i Järva? Tycker du om att skriva? Är…

Abdi vågade satsa på sin dröm

Butiken heter Wellgreen, ligger i Rinkeby Centrum och är en dröm som blev verklighet. – Alla ska få känna hur det 
är att vara frisk – på riktigt, säger Abdi Roble.