Under fredagen spelade Som United FF:s A-lag ännu en seriematch. Denna gång blev det ett lika resultat mot ett av topplagen i serien, Ängby IF.

Matchen hade massor av lägen från båda håll. Redan fem minuter in i matchen fick Ängby IF en straff som de missade, och bara några minuter senare hade Som United ett kanonläge som de också missade.

Dessa händelser följdes av ett böljande spel fram och åter, men där ingen av lagen kunde få in bollen i målet. Fösta halvlek slutade således mållös. Detvar en riktigt bra första halvlek med ett enormt tempo som borde genererat mål från möjligtvis båda lagen, men definitivt för hemmalagets sida.

Andra halvlek började med samma tempo och med en frenesi från båda lagen som gjorde att det var bara en tidsfråga innan bollen skulle sättas i nätet från något av lagen.

Målet gjordes av Som Uniteds lagkapten Abdiqafar Isse Ismail och spelades fram av Hafedh Fridhi

Målet kom och det blev Ängby som gjorde det första målet i minut 72. Efter målet pressade hemmalaget på rejält, men det var ett urstarkt Ängby som försvarade sig med näbbar och klor. Hur mycket hemmalaget än försökte så stod det en eller flera Ängby spelare i vägen för en kvittering.

Men skam den som ger sig. Efter flera farliga målchanser mot ett långsparkande Ängby som parkerat bussen på egen planhalva efter sitt ledningsmål kom kvitteringen i minut 90. Målet gjordes av Som Uniteds lagkapten Abdiqafar Isse Ismail och spelades fram av Hafedh Fridhi.

För andra matchen i rad kvitterade Som United i en match som man låg under i, och ännu en gång visade man på en stark laginsats där laget aldrig ger upp oavsett vad det står i matchen eller hur mycket det är kvar på klockan. Detta är något som gäller hela Som United FF som förening som kämpar tillsammans hela vägen in i kaklet.

Matchen slutade 1-1 och ska vi se på hur matchen såg ut så ska båda kanske vara nöjda med en poäng.

Nästa match spelas borta mot Värtan den 9 september klockan 20.15 där Som United fortsätter jaga en ny seger efter två matcher med oavgjorda resultat.