Snälla, gör den offentliga toaletten i Akalla by kostnadsfri på dagtid! 
Nu börjar säsongen då tusentals besökare i olika åldrar från hela Stockholm kommer till Akalla by, och inte har möjlighet till att besöka en kostnadsfri toalett för allmänheten.

Den enda toaletten som finns för allmänheten är en betalvariant, och resultatet blir att både vuxna grillsällskap och förskolegrupper gör sina behov i buskarna runt gården under hela vår- och sommarsäsongen.

Snälla, sätt upp två bajamajor

Redan nu på tisdag efter påskhelgen ska förskolorna tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Då kommer Akalla By och 4H-gården vara det naturliga utflyktsmålet i lokalområdet, när förskolegården inte räcker till. 

Om detta inte är möjligt, så sätt upp två bajamajor som kan vara upplåsta dagtid, SNÄLLA!!!

Med vänlig hälsning
Uppgiven boende vid Akalla By
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Afrofobin är ett utbrett fenomen i vårt samhälle

Afrofobin har sina rötter i den transatlantiska slavhandeln och en forskarrapport visar att afrofobin fortsätter även idag i vårt samhälle.

Rusta upp Kista busstorg !

Sedan många år har det rått stort missnöje med situationen kring Kista busstorg, där det ligger under T-banestationen. Platsens utformning har varit och är fortsatt ogästvänlig och känns mycket otrygg

”Vi kan lösa det här tillsammans!”

I söndagens solsken bestämmer jag mig för att ta en promenad till Willys i Rissne, som många av oss på Rinkebysvängen brukar göra.  På vägen strax utan för Rinkebysvängens hyreslägenheter möts jag av en vanlig syn – berg av sopor och slängda möbler.

Vart ska vi ta vägen om allmännyttans säljs?

Vi i Husby socialdemokratiska förening har starkt reagerat mot den nya majoritetens beslut i Stadshuset där den grönblå majoriteten öppnat upp för att hyresrätter kan omvandlas till bostadsrätter för att säljas till hyresgästerna. Och även för att hyresrätter kan säljas till privata värdar.