Snälla, gör den offentliga toaletten i Akalla by kostnadsfri på dagtid! 
Nu börjar säsongen då tusentals besökare i olika åldrar från hela Stockholm kommer till Akalla by, och inte har möjlighet till att besöka en kostnadsfri toalett för allmänheten.

Den enda toaletten som finns för allmänheten är en betalvariant, och resultatet blir att både vuxna grillsällskap och förskolegrupper gör sina behov i buskarna runt gården under hela vår- och sommarsäsongen.

Snälla, sätt upp två bajamajor

Redan nu på tisdag efter påskhelgen ska förskolorna tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Då kommer Akalla By och 4H-gården vara det naturliga utflyktsmålet i lokalområdet, när förskolegården inte räcker till. 

Om detta inte är möjligt, så sätt upp två bajamajor som kan vara upplåsta dagtid, SNÄLLA!!!

Med vänlig hälsning
Uppgiven boende vid Akalla By
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Foderbrist i landet – vem tar ansvar för Hästa Gård?

Mycket allvarligt att höskörden på dessa 185 hektar står och torkar bort,…

”Järvas barn ska inte vara rättslösa”

Strukturell rasism och diskriminering genomsyrar vårt samhälle. Detta måste stoppas, och det är genom politik och rättsväsende som medborgares möjlighet till förändring och upprättelse ska säkras.

Avarns ordningsvakter trakasserar EU-migranter

En dag när jag är på väg till Rinkeby Centrum blir jag vittne till ett scenario där två väktare från vaktbolaget Avarn beter sig hotfullt mot en underårig EU-migrant. De gör sig roliga över honom och hånskrattar provocerande.

Skrota utredningen om marknadshyror!

Inom kort presenterar regeringen utredningen om marknadshyror. Vi i Järva som är hårt drabbade av  coronaviruset som sprider sig i trångbodda familjer kräver att utredningen omedelbart stoppas i papperskorgen.