Ungdomarna i Rinkeby Run vill inte sluta träna tillsammans som många andra av Järvas klubbar har gjort. Istället visar de att det går att träna smittsäkert utomhus med stort avstånd.

Folkhälsomyndighetens riskbedömning visar också att det är säkert. Därför fortsätter träningen på tisdagar 17:45 och Söndagar kl. 14 på Spånga IP.   

Sen tidigare i höstas har däremot resorna till löpargrupper inne i Stockholms innerstad ställts in. Att sitta på tunnelbanan är för riskabelt.

På söndag den 6 december avgörs slutligen vilka som vinner Tensta Rinkeby Grass Run

Tisdagar sker uppvärmning på löparbanorna innan gruppen springer ut på gräset för backträning.

Söndagar är det intervallträning på Spånga IP tills snön lägger sig för skidsäsongen.

På söndag den 6 december avgörs slutligen vilka som vinner 10 000 kronor i Tensta Rinkeby Grass Run.  Start kl. 14:00 på gräset utanför Spånga IP.

För att evenemanget ska vara smitto-säkert startar deltagarna en och en med 30 sekunders mellanrum. Topprankade Janis Constantin startar först och nybörjare startar sist.

Mårten Westberg, Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vatten är den roligaste miljön”

Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK. – Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.

Avbytarbänken # 113 – Missed me?

Här är Avbytarbänken igen. Den här gången snackar Mustafa och Dini om Karim Benzema som är tillbaka i landslaget och om Zlatan Ibrahimovic som är utanför landslaget. Och så är det en omgång kvar i den europeiska klubblagsfotbollen. 

Akropol vann sista matchen före slutspelet

Akropols herrar avslutade säsongen med en enpoängsvinst hemma mot Uppsala. Det var den sista matchen före semifinalen nu på lördag. 

Hemmapremiär i strålande väder för Rinkeby United

Delad pott när Rinkeby United hade seriepremiär mot Boo FF hemma på Knutby BP. Matchen slutade 1-1 (0-0).